Pa zato ti i kažem bez obzira na klon koliko "dobar" bio evo sebi za dušu stavi friški OS, masu puta sam svjedočio koliko Klon "zezne" OS u smislu sve radi OFC, frend ide izvrtiti Cinebench i na FX8350 napravi par milijona score hahahaah a samo radi klona, i tako neke sitnice.
Boot time nisam mjerio ali je svakako ispod 30 sec. doma ću napraviti mali odokativni test u trenutku kada se pojavi prvi scren Win do ulaska u sami OS, jer od trenutka paljenja kompa POST dužina trajanja i BOOT devicea ovisi o određenim modelima ploče i postavkama u BIOS-u.
Vjerovatno si vidio gore moje rezultate, evo ja neznam što je tu loše, a isto imam Samsunga 250Gb i 120Gb verzije.
Uglavnom sam zadovoljan hoću reći da i drugim vendorima bi opet dao priliku da naprave price/performance dobar uređaj, što sam i uzeo kada je bilo aktualno da kupujem SSD, onda je to bio Samsung 250 EVO, sada bi već možda gledao i taj Crucial, čisto iz znatiželje i entuzijazma, Intele sam isto imao prilike probati ali ni oni nisu error free bez obzira na 5god. gare i drugi Vendori koje danas nije vrijedno spominjati tipa Mushkin i onaj MachExtreme,...
Jedina stvar koja može zeznuti Samsung je to da FIX nije trajan u smislu da perfomanse opet padnu ili da se SSD "žulja" brže, živi bili pa vidjeli

.