View Single Post
Staro 15.10.2014., 22:01   #825
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ja sam trenutacno na Ergohumanu, mislio se dugo izmedju njega i Aerona, pa odabrao ergohumana nakon sto sam obje stolice isprobao.

No prije toga sam bio na DX Raceru. Fantasticna stolica za tu lovu. No jedino gdje ga ne mogu nikako pohvaliti je bas ta kvaliteta. Moja se nakon manje od dvije godine gotovo pa raspala. Jos uvijek ju imam za backup ako zatreba, no ukoliko zelis, poslikam ti ju. A nisam tezak (80kg trenutacno).

Da se nije tako raspala, ne bih ni uzimao skuplju stolicu. Kupio sam ju kod nas u Harvyu na snizenju za otprilike 1500kn. Prvo je onaj jastuk gore otisao k vragu nakon cca 2-3 mjeseca, pa i onaj dio za kraljeznicu, a ubrzo se i tkanina doslovno raspala.

No nisam ju bas ni pazio, mada ne znam ni zasto bi trebao. Ipak je to stolica.
Da evo čudno mi, stvarno svi ih hvale za tu lovu, makar ja pikiram kožni model, mene više interesira ti se raspala tkanina ili spužva propala? Ja isto jednostavno demoliram sve stolice, makar do sada niti jedna nije ostala dobra niti punih godinu dana.
Gledao sam za te Dx-Racer ono metal frame i druge pizdarije pa mi čudno da se tako razleti , sad me zaškakljao i kolega Lewis sa polovnom njegovom xD
virus1 je offline   Reply With Quote