15.10.2014., 21:15
|
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor virus1
Zato i kažem  , za tu lovu mora biti kvalitetna, a i sad vidim da od rubova spužva ide dosta u dubinu na sredini sjedišta pa ok, cijena je paprena za veliku većinu korisnika ali naspram nekih stolica koje sam imao prilike uživo isprobati (15-20k  ) čini mi se stvarno ok, svemirski brod  .
Naravno, takve stvari treba isprobati kao i kod kupnje jastuka/madraca, ne paše svima isto.
Ja iskreno patim žešće za takvim nečim, jer stvarno mi je pun k. odrona, međutim nažalost sve je to za mene trenutno nedohvatljivo, u smislu neću dizati kredu radi stolice xD makar da imam love nikako mi nebi bilo žao, zato i gledam meni nešto cijenovno prihvatljivije, a to je po svemu Dx-Racer, dobio sam feedback od par ljudi koje već par godina sjede u tome i kažu stvarno da su nepoderive i udobne, ove Emezetta, Ikea i sl. to mi ništa ne paše u rangu 2k Kn (karikiram), rađe dam švabi 300€ kad već nema kod nas i tu već ima modela za birati i prednosti po visini, težini, materijalu, jamstvo...
|
Ja sam trenutacno na Ergohumanu, mislio se dugo izmedju njega i Aerona, pa odabrao ergohumana nakon sto sam obje stolice isprobao.
No prije toga sam bio na DX Raceru. Fantasticna stolica za tu lovu. No jedino gdje ga ne mogu nikako pohvaliti je bas ta kvaliteta. Moja se nakon manje od dvije godine gotovo pa raspala. Jos uvijek ju imam za backup ako zatreba, no ukoliko zelis, poslikam ti ju. A nisam tezak (80kg trenutacno).
Da se nije tako raspala, ne bih ni uzimao skuplju stolicu. Kupio sam ju kod nas u Harvyu na snizenju za otprilike 1500kn. Prvo je onaj jastuk gore otisao k vragu nakon cca 2-3 mjeseca, pa i onaj dio za kraljeznicu, a ubrzo se i tkanina doslovno raspala.
No nisam ju bas ni pazio, mada ne znam ni zasto bi trebao. Ipak je to stolica.
|
|
|