Citiraj:
Autor mrle503
Pa sta dobije s tim sto uzme na rate kad emezeta ne da popust nikaki.Dobio bi u kesi 3400.A platio 4000kn na rate.Jedino moguce da kupuje na svoju neku firmu bez pdv-a..Sto opet nije lose ti dobijes laptop 600kn jeftiniji,racun,garanciju i vise nikad nevidis tog lika.On zaradi koju kunu ti ustedis 600kn i svi sretni.
|
Ti imaš diners karticu, treba ti hitno 3000kn jer si dužan kamataru... Ja dođem kod tebe i kažem ti, uzmi na diners 12 rata ovaj laptop koji košta 3600kn, ja ću ti dati 3000kn... Sve to radim tek kada imam nekoga tko želi kupiti taj laptop od 3600kn za 3300kn, što znači da sam dobar 300kn. ti si dobio 3000kn, otplačuješ to 12mj, treća osoba je dobila laptop 300kn jeftinije, a ja sam zaradio 300kn. Ne mora biti diners, može biti sindikalni kredit, American, bilo koja kreditna kartica... ja sam na takav način preko posrednika kupio komp koji sam imao prije ovoga, kupovao sam i jedan laptop na taj način i printer itd... i to je uglavnom išlo preko sindikalnih kredita raznih osoba koje su trebale keš.