View Single Post
Staro 15.10.2014., 17:14   #477
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Za Links inace imam samo rijeci hvale. Nisam nikad tamo radio, niti cu. No od servisiranja pa na dalje mogu tu ekipu samo pohvaliti. Ali jedini dio koji mi ne ide u glavu je to ne javljanje na telefon. Ne znam kad ste vi radili, ali dobiti Links (tresnjeFka) na telefon je ravno dobiti na lutriji
Na skoro svaki smo se javljali, a propuštene smo znali bilježit i nazvat klijenta (Rijeka prije), Links servis sam po sebi drže 2 sposobne osobe kao voditelje i zato je dobro, kažem ima još tamo stare garde i ljudi koji stvarno znaju svoj posao, ali sam siguran da su bolje plaćeni od ostatka što je naravno interna tajna , i oni se stvarno trude da svaka RMA bude odrađena kako treba, međutim propusti će se uvijek dešavati dok god ljudi postoje, zato treba imati obostranog razumijevanja.
U tom pogledu oni se stvarno drže onoga da je najvažnije klijenta pridobiti na riješavanju RMA, s tim da opet napominjem uz toliki protok robe i količine reklamiranih proizvoda će se tu i tamo zavuči nešto da ćeš pričekati nešto dulje, najčešće artikli za koje oni nisu uvoznici pa kiks nije njihov ali veliku količinu kupaca ne interesira to i nemaju razumijevanja, a u to da će biti riješeno nema sumlje, dečkima i curama tamo svaka čast da se ne bi krivo razumijeli.

Zadnje izmijenjeno od: virus1. 15.10.2014. u 20:00.
virus1 je offline   Reply With Quote