Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 15.10.2014., 16:43   #1429
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Da da, Audio Technica dobiva jako visoke ocjene bez obzira na rang sluši, thanks na prijedlogu

Ipak, danas sam gotovo cijeli dan svako malo slušao mjuzu na ove Panasonicove i moram priznati da su mi bolje od CX150. Kupio sam ih u 8 ujutro u SE Marku u Importanneu jer mi je trebalo nekaj za ostatak dana, dakle bez ikakvog istraživanja i ispitivanja jel su uopće dobre. Zvuk je precizniji i čišći nego na CX150, bas nije prenaglašen (a to mi paše) dok su visoki tonovi začuđujuće ravnomjerni. Jedan od minusa ostalima može biti što su relativno tihe. Mislim, ja ne slušam glasno mjuzu (na Lumiji 920 imam 10/30 glasnoću, dakle nije glasno) tako da se to mene ne tiče ali napominjem za ostale potencijalne kupce.

I da, puno su ugodnije za nositi nego Zenhajzerice.

Uglavnom, ostajem na Panasonic sluškama sve dok ne skupim nekaj para za nekaj "ozbiljnijeg".
Ja sam imao neke Panasonic in ear sluske za 70kn cca u ADM-u kupio isto tak za vjezbanje jer svakih 3 mj sjebem kabel pa uzimam nove i mogu rec da sam bio prezadovoljan s njima, glasne, udobne i ne ispadaju iz usiju.
Pisalo acoustic na njima
kasko je offline   Reply With Quote