View Single Post
Staro 15.10.2014., 15:56   #475
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
nek si ti olakšo dušu

znam da bi zamijenili, to nije uopće upitno, ali velim da sam pristao na popravak i da je nešto od tih stvari krepalo - odjebali bi me bez pardona.

oke prvi put je bilo 3 tjedna i dobro trebalo je čekat taj board ako nije na lageru i dobro, ali brate mili da u 2 tjedna ne uzmeš stvar na stol, onda ja zovem instar, onda instar zove tamo i čovjek mu kaže da će sad to pogledati i da za pola sata provjeri status online i ne da se u pol sata ne desi nikakva promjena nego sam čekao TJEDAN dana da se status promijeni i znači kada sam rekao svoju odluku da neću popravljati sada čekam (tj. već sigurno ću čekati) opet TJEDAN dana da mi vrate fakin pokidani tv.

napominjem ponovo nije do instara jerbo dečki operiraju po principu "taj dan"... znači otpeljaju ga taj dan i jave i prime ga taj dan kada je gotovo (pričam generalno jer sam imao par reklamacija kod njih).
Jasno je potpuno sad već što tebe i nas ostale muči najviše, to vrćenje u krug koje se lako može izbjeći ukoliko ljudi stignu i svjesno odrade svoj posao, mislim ljudi smo pa će se nažalost zalomiti takva situacija tu i tamo, tko radi taj i griješi ali boji se gladi xD, ali danas to stvarno sve više ulazi u praksu što nikako nije dobro, a umjesto da si bolji s vremenom, firme sve više fušaju.
Ti gledaš na stvari kao i ja, znači bez obzira što sam nešto kupio "tamo" jasno je da ako nisu generalni uvoznik iliti servis da neće biti krivi što je nešto zapelo "drugdje" zato što smo donekle upoznati kako to funkcionira, pa ću i sam zvati "drugdje" da vidim što je s tim jer nemam duše patiti "tamo" nekog prodavača koji nema veze sa tim i jednostavno mi nemože trenutno pomoći, ali iskreno mi sa takvim stavom pušimo i u većini situacija nitko ti neće reći ništa na to što si strpljiv, bolje će proći neki "baja" koji se poziva na sve živo i mrtvo "tamo" nego mi strpljivi, ali jbga ja ne želim biti baja al opet s druge strane ne volim kada me se zavlači ako stvarno nema razloga zbog kojeg to tamo stoji na polici bez da itko takne danima ili neke druge interne pizdarije, ako postoji dobar razlog neka se i napiše u RMA primku zbog čega je to tako.
Još jedna sitnica , kako sam imao priliku vidjeti rad ruku i djela jako dobrog elektroničara, tek onda sam dobio uvid koliko je taj posao zajeban i nažalost nekad se i zalomi ponovljena reklamacija zbog toga što se neke stvari jednostavno nenamjerno predvide, ja sam siguran da ta ekipa tamo nije bila baš oduševljena kad si ponovo morao doći, kao ni ti, u smislu bili bi svi zadovoljniji da je to riješeno kako treba prvi put.
virus1 je offline   Reply With Quote