Citiraj:
Autor syss
ma kužim ja vas, ali hoću reći da je sama činjenica da se na to tako gleda pod normalno kriva.
šta da sam platio 600kn i krepa daljinski za tjedan dana ili ext. napajanje? to nema fakin smisla.
edit: uostalom to nije ni glavni cilj ranta nego ovi vremenski periodi koje se čekaju... pa da ja dok sam u linksu bio nešto nisam uzeo sa police 2 tjedna, dobio bi šamrčinu veličine 55" ekrana.
|
Links je vojska i ja sam to prošao

, međutim Links je nekada imao super radnike, recimo Rijeka, Zagreb, Osijek, Split ali pošto je gazda cigan (briga me ako se ljuti) i daje plaće kikiriki za takav stresan posao i sva "pravila poslovanja" koja moraš poštivati i odrađivati (npr u Ri se radilo sve od igle do bureka, i to uvijek od prodaje, zaprimanja robe, web narudžba, javiti kupcima da je roba stigla, izlog, cijene, mailovi, na telefon smo se uvijek morali javiti bez obzira što čovijeku ispred sebe ispunjavam kredit, a robu tek treba skupiti, dok ovaj što čeka iza njega puše za vrat i nervozira, sad se vidi do čega je dovelo to pošto su svi otišli upravo iz razloga loše i niske plaće, sad imaju (ne svi) ljude koje je totalno briga i sve to shvaćaju u stilu ko ga je.e, što ste tražili i dobili ste, i u neku ruku mi je drago da se taj "kalup" ljudi koji je voljan raditi takav posao, za takvu lovu smanjuje, koji izizskuje potpunu koncentraciju, predanost, ozbiljnost i neko znanje, a na kraju mjeseca dobiješ smijeh, a bonusi od prodaje su bili majko mila, došlo mi je masu puta da to vratim ali nisam htio biti bezobrazan, odradio sam svoje do kraja tamo savjesno i pobjegao prvom prilikom.
Žao mi je što neki ovo moraju čitati i totalno OT je, ali mi je duša lakša i ujedno sam ovime htio pokazati zašto je usluga prema kupcu danas i u prodaji i servisu banana, svugdje ne samo Links, možda bi i ti isti ljudi koje boli briga i rade na takvim mjestima bili borbeniji da naprave i nauče nešto novo i kvalitetno kad bi imalo smisla da dugoročno imaju zašto ostati tamo i zašto da taj posao shvaćaju ozbiljno jer on takav sam po sebi i je, ovako sve izgleda tipa ...ko prascu jabuke...ili...mačje jebalište...
S druge strane ako krepa daljinac ili vanjsko napajanje i sam znaš da bi ti ga zamijenili bez beda u garantnom roku ako on nije ispišan

, čak mislim i da ga grom spizdi, bez obzira na smrad spaljene elektronike teško je dokazati i zato većina servisa ljudima zamjene ili poprave u garantnom roku bez ikakvog natezanja, nažalost kod tvog televizora su to uočili/posmelali

i bilo je dovoljno kao dokaz o gubitku jamstva jer je kvar fizički i u samom TV-u je, da je bio zapišan samo daljinac, ne vjerujem da bi TV uopće nosio na RMA već bi nabavio zamjenski ili sl. i smatram da na sami TV jamstvo nebi izgubio jer kad bi ga otvorili vidjeli bi da je sve kako treba, no to je već meni siva zona pa neću tvrditi sa 100% sigurnošću, to je ŠBBKBB.
Što se čekanja tiče, nažalost nisi ni prvi ni zadnji, koliko god servisi opremljeni bili uvijek će neki dio falit i čeka se da stigne, u većini slučajeva ne naručuje se posebno jedan dio, već skupe kroz par dana i naruče sve radi manje poštarine i svega, pogotovo ako je riječ o sitnicama, a bez obzira što nalog stoji nepromijenjen danima, dijagnostika je već napravljena samo se momak nije sjetio update u koracima i da zapiše u program u primku, već u jednom danu se odjednom stvori cijela povijest servisa, a to je više ljudska greška ili nemar.
Meni je više bed kada čekam 30 dana Links npr. da mi jave što je sa reklamacijom, a pošto oni nisu uvoznici već npr. ajmo reći Microline, neznaju što reći jer i njima ništa ne piše u internom nalogu, onda se babo naljuti i nazove direkt, jer mi je smiješno da se čeka dijagnostika matične ploče 30 dana i to još unutar Hrvatske + istu takvu imaju raspoloživu i jedni i drugi, na kraju postoji i pravo povrata novca, mogućnosti samo tako, jedini bed je što se netko mopra tamo ozbiljnije uhvatiti i sjetiti "u jebote što ovo tu radi na polici? Ma od kada je ovo?" Uuuupssssss, a toga je sve češće.