Citiraj:
Autor virus1
Ruku na srce stolica izgleda super i baš sam pogledao par reviewa i YT filmiće, a i cijena je tu sasvim OK, jedino mi sjedište ne ulijeva povjerenje, spužva je pre tanka i smatram da će to propasti s vremenom i onda ti đabe sve kada imaš feeling da sjediš na šperploči, al iskreno se nadam da sam u krivu i da će ti kolega potrajati.
Meni od 90+ kila, nakon višesatnog sjedenja do sada je svaka propala unutar god. dana.
|
U krivu si, imas 4 vrste tkanine/spuzve (ja sam uzeo grublju/krupniji shav) i imaju testove/certifikate na 50 000 - 150 000 stiskanja zavisno od modela koji izaberes a garancija na tkaninu je 5 godina (ako se sto god dogodi mjenaju za novu) a na mehaniku 12god. Dostava i montaza kuci ukljucena u proizvod/cijenu. Postoji i verzija sa kozom ako zelis (nesto malo skuplja 30ak EUR ali garancija na kozu je samo 3 godine i onda nemas izbor boja nego samo crnu dok sa tkaninim kombiniras sjedlao i naslon u 30ak nijansi po zellji).
Iskreno a je nebi uzeo samo sa videa/reviewa da nisam probao sjedit, vrtiti, namjestat, stelati po zelji i jos usporedit sa onima gore navedenima koje sam probao

. Najvise mi pasu pomiclaje gornjih djela rucki naprije dnazad tako da mogu se nagurati ispod stola kolko god hocu bez potrebe da mi rucke morjau biti iznad ili ispod stola bego bas u ravnini (pa mi oslonac za lakat sa misha bude u ravnom polozaju).
BTW Osnovna verzija (sve sive boje, tamne noge, plastike, zadnje strane i bez podesivog lumbalnog dijela je oko 180 EUR manje)