Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 14.10.2014., 23:18   #1424
Mario92
Omicron Alpha resident
Moj komp

Mario92's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Te Panasonicove su kod nas apsolutni bang for bucks a od Sennheisera bježi šta se tiče in ear(nisam probao al vidim da ih na head-fi bashaju dosta). Ako baš imaš viška para,logičan bi korak bile Audiotehnice na akciji u Sonusartu.

Ja koristim slabiji model...al na Gnex i FLACom zvuči perverzno dobro
Da da, Audio Technica dobiva jako visoke ocjene bez obzira na rang sluši, thanks na prijedlogu

Ipak, danas sam gotovo cijeli dan svako malo slušao mjuzu na ove Panasonicove i moram priznati da su mi bolje od CX150. Kupio sam ih u 8 ujutro u SE Marku u Importanneu jer mi je trebalo nekaj za ostatak dana, dakle bez ikakvog istraživanja i ispitivanja jel su uopće dobre. Zvuk je precizniji i čišći nego na CX150, bas nije prenaglašen (a to mi paše) dok su visoki tonovi začuđujuće ravnomjerni. Jedan od minusa ostalima može biti što su relativno tihe. Mislim, ja ne slušam glasno mjuzu (na Lumiji 920 imam 10/30 glasnoću, dakle nije glasno) tako da se to mene ne tiče ali napominjem za ostale potencijalne kupce.

I da, puno su ugodnije za nositi nego Zenhajzerice.

Uglavnom, ostajem na Panasonic sluškama sve dok ne skupim nekaj para za nekaj "ozbiljnijeg".

Ryzen 7 5700G

AsRock B550 Pro4

HyperX Fury DDR4 3000MHz (4 x 16GB)

Kingston A2000 1TB NVMe

Intel 660p 1TB NVMe

Fortron Hexa 400W

Random PC case

Proxmox VE

95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%.
Fujitsu U7311

Intel i5 1135G7

16GB DDR4 3200MHz

SK Hynix P31 Gold 1TB

13.3" FHD IPS

Mario92 je offline   Reply With Quote