14.10.2014., 20:20
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor SaleFFS
Eto danas, jučer imao negativno iskustvo. Ništa strašno ali malo digne živce. 07.10.2014 naručio kučište (antecovo, nije bitno) oko 11:00h prije podne u Riječkoj poslovnici jer im nije bilo raspoloživo osim u drugim poslovnicama. Petak 10.10.2014 zovem, ništa, reko ok bio je praznik dogodi se malo zakašnjenje, nije problem. Zovem jučer prije nego krenem sa posla jer mi je usput kada se vraćam kući, kaže roba došla tu je, super dolazim. Dođem u poslovnicu, kučištu ni traga ni glasa  Kažem ok, dogodi se, inače sam dosta strpljiv po takvim pitanjima jer mi nije hitno. Zovem danas prije nego krenem sa posla, kaže lik na telefonu, da došla je roba, kučište je kod nas. Zaletim se opet naravno, dođem na red i lik donese kučište ispred mene i kaže loša vijest, ne mogu ti dati kučište  nismo ga sproveli u sistem. Pitam ja znači po Vašemu moram ponovo doći po njega kaže lik nažalost da i još me pita "pa tko Vam je uopće rekao da dođete po kučište?" Uglavnom poanta priče je. Meni koji živim u RI i nije toliki problem makar je ovo jako jako neprofesionalno ali shvaćam ljude koji žive dosta dalje kada popizde na ovakve stvari. Uglavnom u zadnje vrijeme kada trebam ići do linksa mi se diže želudac jer su postali dosta neprofesionalni i traljavi. Svaka čast pojedincima. Ali ovaj današnji Links je samo sjena starog Linksa, barem što se tiče Riječke poslovnice.
|
To je i moje mišljenje, više ne mislim kročiti tamo jer su stvarno loši. A prijašnji Links u Ri mi je bio najdraži (u Varteks zgradi).
|
|
|