View Single Post
Staro 14.10.2014., 20:11   #185
tonyzgh
Registered User

Datum registracije: Oct 2014
Lijep pozdrav, korisnik sam max3 paketa i prije tjedan dana mi se desilo da mi je internet poceo konstantno pucati, premda sam pretpostavio da je router donjeli su mi novi zte kojeg je covjek samo aktiviro i otiso nije nis namjestao posebno, neko vrijeme je radilo i opet se nastavilo desavati isto, premda se vec neko vrijeme mucim da mi rjese problem svaki put dobijem odgovor da je problem otklonjen u centrali i preko njihove sluzbe za korisnike te da je navodno greska kod mene, premda bas nisam expert sto se tice kofiguracije routera itd zanima me dali moze biti greska do njega... desava mi se da mi se lampica internet na routeru gasi i upali nakon nekog vremena u tih 1-2 min nestane interneta itd, od sluzbe za korisnike sam samo sazno da mi je veza bila prepoterecena i da su oni to rjesili tako da su spustili malo brzinu itd... bio bih zahvalan ako bi mi neko rekao kako bi ja sam mogao na routerovoj stranici namjestit neke postavke da se takvo sto ne desava vise, 5 godina koristim jednu te istu uslugu i nikad nije bilo vecih problema do prije 4-5 dana .. ako netko ima rjesenje i ako su potrebni neki printscr s 192.168.1.1neka kaze, premda vidim da ako zelim rjesit problem moram sam sjesti i napravit to jer od njih nema koristi..ako ima netko voljan pogledat preko teamviewera neke stvari bio bih zahvalan.

Zadnje izmijenjeno od: tonyzgh. 14.10.2014. u 20:34.
tonyzgh je offline   Reply With Quote