View Single Post
Staro 14.10.2014., 14:25   #772
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ja sam isto tako radio paradajz sos, i sve to štima, no veli meni jedan pic majstor sos mora biti takav da ga možeš pojesti nakon što ga zmućkaš i da ti bude fin.
Jako dobar opis, i meni je to bitna karakteristika, ako mi nije fin sam po sebi, teško da mi bude na pizzi valjal

I ja uvijek napravim više i stavim po pečenoj pizzi. Nije nužno jer volim sočne pizze pa ga zapravo i ne treba, ali ja sam veliki ljubitelj paradajz sosa
A plus je i što ohladi pizzu (ne volim vruću hranu)

Citiraj:

A imam i jedan recept za vrhnje na pizzi, pogotovo tuna pizza. Uzmeš pol vrhnja, saspeš u tavicu (prethodno par kapi maslinovog) na srednjoj vatri, narezanog češnjaka dva režnja, doslovce dinstaš par minuta dok ne poteče, dodaš pola većeg paketića namaza (onog s biljem i začinima, zelena kapica), dinstaš dalje 3-4 min, izliješ u posudu, dodaš peršin i jedan jogurt, izmiješaš dobro i staviš hladiti. Uz tunjevinu odlično.
Ne volim pizze koje koriste vrhanjsti sos, vrhnje i to samo kiselo ponekad stavljam na pizzu kad je ispečena. Navika još iz studentskih dana i pizze na Savi

Ja također radim svoj sos od domaćeg paradajza, no ove godine je urod totalno podbacio tako da imam samo par piksi, i to od paradajza koji sam kupio na zelenoj. Uz to sam ga zajebo i s tim što sam previše čilija stavio, užasno je ljut