tu se slažemo koliko vidim....
Apatija, beznađe vlada među narodom, sve više ljudi kopa po kontenjerima, ostaju bez posla, ne znaju šta će sutra djetetu na stol staviti a kamoli još da ima 100-200 kn za zdrobiti na utakmicu mamićeve Hrvatske na odvratnom Maksimiru a kamoli još da ode do Osijeka u ponedeljak nakon 10-satne šihte.
Da nam je njemački standard, lopovi u zatvorima, utakmica Hrvatske u Čačincima bi bila posjećena više nego Nou Camp na derbiju reala i barce. -->
Citiraj:
Autor Guls
Ja sam bio navijač. Bilo me briga jel buš se kao trener klanjal poginulim borcima ili buš vjerovao da ćeš u slijedećem životu biti spužva bob. Glupo mi je slušati domoljubne prije tekme, za vrijeme tekme i poslije tekme. Rat je bio prošao i nema smisla tu priču ponavljati tridesetu godinu zaredom. To sve nema veze s nogometom nego je umjetna tvorevina kako bi se zavaralo ljude, ne i prave navijače koji vide kaj se zbiva, i rađe su doma s djecom nego da vrijeme gube na takvu gamad kao što su naši hns-ovci skupa s tim njihovim marionetskim trenerima. Kao rvatnama, jel. Ali i njima gori pod nogama, sve je manje ljudi na tekmama, sve se manje prodaju rekviziti, općenito je fama repke u padu i morat će nešto konkretno napraviti da vrate interes. Tipa otići u Osijek i reći "eto drag' moj' osječanci, sa'će vama Šuker dati dve utakm'ce, s azerbejdžanom i blitvom, napun'te stadiJon i navijajte, vi ste elte grad 'eroj dovominskog rata bla bla truć" i tako po tim manjim sredinama skupljati pare i prodavati navijačke gaće i razvodnjenu pivu. Živo me zanima reakcija ljudi i kako će taktika ići dalje.
|
Nikakve veze nema ovo šta si napisao u kvotanom odlomku, pogotovo rat, jer pomislit ću da si malo priglup i ne znaš da je među PRAVIM navijačima puno branitelja a još više dragovoljaca DR-a.
Razlog neodlazaka na utakmice je taj da se HNS gleda kao mamićeva agencija za prodaju igrača, Šuker sluškinja, prije njega onaj fosil Marković---> tu se slažemo koliko vidim....
Apatija, beznađe vlada među narodom, sve više ljudi kopa po kontenjerima, ostaju bez posla, ne znaju šta će sutra djetetu na stol staviti a kamoli još da ima 100-200 kn za zdrobiti na utakmicu mamićeve Hrvatske na odvratnom Maksimiru a kamoli još da ode do Osijeka u ponedeljak nakon 10-satne šihte.
Da nam je njemački standard, lopovi u zatvorima, utakmica Hrvatske u Čačincima bi bila posjećena više nego Nou Camp na derbiju reala i barce.