View Single Post
Staro 13.10.2014., 16:44   #107
sodom
Premium
Moj komp

sodom's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Donja je tamnija pa ti uopče ne upada u oko ali gornja baš narušava idilu.
Zato jel sam donju farbao sa nekom bojom kaj sam našao u šupi a godnju nisam, a to da ću je odšrafit i farbat...fakat nemam volje ...možda kad će mi bit stvarno dosadno.

Citiraj:
Nosac na istoj izgleda kao onaj na razvlacenje a pretpostavljam da je kratak za strop?
Da, i da. Samo ću reći jedno i sve će ti biti jasno. Mali Acer (LED) nema uopče optički zoom i ima 16:10 omjer stranica, "pogodio sam ga" na 16:9 platno u centimetar. Možeš mislit kak mi je bilo kad sam kasnije nabavio Panasonica sa ovim "đojstikom" i optikom koju sa malim prstom odvrtim kak mi paše

Citiraj:
Al ozbiljno , nemoj jer če ti bit žao.
Plašim se toga,da.

Citiraj:
Što važeš? / Što te točno kopka?
Kad pogledam negdje neki BR film na nečem fakat kvalitetnom (uglavnom su to LCDi) poželim si doma instalirat jedan takav, razlika si vjerojatno i sam svjestan. Da, tu je teška bojazan od "mikro-dijagonala" takvih telki u odnosu na sadašnje (što je vjerojatno teško shvatiti nekome ako nema percepciju veliko-malo u odgovarajućem smislu,... ja u svojih 22 kvadrata sobe gledam 92" platno i držim se THX propisa udaljenosti pa neka netko kaže što želi...).Ako bi išao na išta to bi bio 4K 65" LED i još bi morao dobro povuč kauč prema napred. Na takvim diagonalama LEDovi često imaju ozbiljne probleme sa "cloudingom" i toga se poprilično bojim ali otom potom.
sodom je offline   Reply With Quote