Citiraj:
Autor sandokan111
Pogubio si se. Te 2 stvari nemaju nikakve veze jedna s drugom. Automobilom si podlozan zakonima u HR posto ga koristis u HR, virtualnim accountom koji nema veze s HR nisi jer ga ni ne koristis u HR nego u nekom virtualnom okruzenju koje je kreirala firma iz amerike. Jos ovo dolje sto ovi pricaju o presudama za accountove opet nema veze s tim, al totalno nebitno za temu po meni, a vise za lamentiranje na kvazi legalnim forumima.
|
Gornja usporedba se ne treba shvatiti kao direktna, ne znam kako i može biti. Možda bi bilo bolje navesti ono kad kupuješ polovni auto, dal u knjižici ostaje prvi vlasnik ili se auto prepisuje na tebe. Ne znam što si se uhvatio toga.
Igra je kupljena u HR dućanu i koristi se preko servera i internet providera u HR. Ima itekakve veze sa HR. Prodavač mi je prodao igru u dućanu gdje vrijede HR zakoni. Ako igra krši neki od zakona onda ju prodavač nije smio prodavat. Ne? Ako misliš i dalje marginalizirati moje pitanje onda te molim da se ne javljaš, već će netko odgovoriti ili ako neće onda znam da nitko nema pojma i da se radije ostavim ćoravog posla.
Nema smisla otvarati novu temu kad vidim da se tu elaboriraju neke situacije citatima i zakona. Dakle moje pitanje je i dalje isto, postoji li neki zakonski članak, propis, uredba RH na koju se mogu pozvati da se krši s ovom Blizz EULA-om?