View Single Post
Staro 13.10.2014., 13:54   #2096
elaco77
Registered User

Datum registracije: Oct 2014
Molim pomoc

Pozdrav svima.

Zanima me ima li tko iskustva sa Hangar 18?? Naime već se par dana natežem s njima i jednostavno ne vidim da će se problem riješiti, osim ako me ne odvedu u ludaru gdje ću se iskaljivati na bolesnicima koji će me razumjeti.

Kod njih sam kupio phablet Zopo ZP998, njihov premium uređaj za 2399 kn. Nakon samo tri dana ekran mi se pola zacrnio - pola bile neke crte. Naravno nosim ga na reklamaciju. NAKON SAMO 3 DANA!
Tu me prvo muzu gore dolje, nikako da se priča oko problema zakotrlja.. I na kraju se on pošalje na servis u Koprivnicu (ili gdje su već) i od tamo mi javljaju da je pukao lcd ekran i to predstavljaju kao moju stvar i da takav
kvar (mehanički) nije u opsegu jamstva. Ostalo je sve u redu, touch ,matična, ambalaža... Ako želim drugi lcd koji se mjenja u kompletu sa touchem to mi je 850 kn +100 kn rad = ukupno 950 kn.

Ja se slažem da ako je mobitel razbijen mojom krivnjom da mi to nije jamstvo. Sve ok. Ako je uistinu tako, jel..
E sad, mislim da sam ja razuman i da sam ga ja stvarno razbio ok, glup sam, aj bok! ALI NISAM! Nego je očito da je meni taj mobitel došao nekako da prostite sj***n, jer ne može sam od sebe puknuti.
Zvuči glupo ali je možda bio napuknut, naciknut, oštećen ili ne znam ni ja šta pa se to nakon tri dana "rasulo". Vjerujem da je to moguće jer je i kutija bila malo oštećena.
I ja da radim u njihovom servisu ne bih sam sebi vjerovao ali sam sada stvarno bespomoćan.

Da skratim, glupo mi je platiti popravak ali oni se drže toga da je razbijeno i da mogu samo platiti a ja to ne želim baš pa eto, ima li tko kakvo iskustvo? savjet? preporuku? utjehu?

p.s.Istu sam poruku postao na jos nekim mjestima pa ako netko vidi neka me ne mrzi

Unaprijed hvala svima!
Pozdrav!
Alen

Zadnje izmijenjeno od: elaco77. 13.10.2014. u 14:10. Razlog: dodatak p.s.
elaco77 je offline