View Single Post
Staro 13.10.2014., 10:25   #18
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Nope.
Tema je zanimljiva (bez obzira na to vražje trpanje slova Č i gdje ide i gdje ne ide), ali ne dijelimo svi istu fanatičnost prema tim stvarima, a još manje imam(o) vremena u životu za utrošit u taj 'sport'.
Kad dođem kući, i ono malo vremena što (ako uopće) provedem pred tv-om, to je u stilu, upalit tv, ubacit željeni film/seriju, odgledat i to je to
Imam Samsungov slimfit 72 iz 2007.e, platih ga preko 3k kn tada, slikom sam sasvim zadovoljan bez ovakvih fanatičnih poštelavanja
Tako da vjerujem da isti stav ima i velika većina forumaša, no to ne znači da tema nije interesantna
I tako ja ispade fanatik s previše vremena?

Zafrkanciju nastranu , shvačam na što misliš ali ja sam nekako uvjek gledao da su forumi baš za ljude kojima nije svejedno što i kako koriste. Počevši od banalne igle za šivaču mašinu pa do što ja znam ...kreme za ruke. Mislim , ako netko želi samo zamazati ruke ,forumi te temetike ne služe ničemu pa nema ni smisla da čovjek odvaja vrijeme za to.

Uglavnom , pošto ovo ipak je mjesto za određenu tematiku a ova tema je nekako vezana uz to , nekako sam očekivao da če se bez problema nači nekog koga to zanima. Ne "zanima" kao što je to npr. tebi interesantno več "zanima" u konteksu da se netko s tim bavio pa mi može dati kakav hint iz iskustva , ukazati na nekakav problem ili nešto što ne vidim ili sl.

Pogledaj za primjer Nikkya.
Ja dođem listom što mi smeta s TVom i evo odmah njega s konkretnim objašnjenjima te savjetom kako riješiti fokus. O tome govorim.

Čovjek se ispod zafrkava da pimpam CRTove
Al realno , da sam došao na podforum s procesore kako bi šteka komp kad radim ovo i ono...ne vjerujem da bi mi izostao savjet što da kupim ili savjet što da promjenim u BIOSu kako bi izvukao više iz onog što več imam. Hoču reči ,ne vjerujem da bi ispao fanatičan jer bi se radije poigrao u BIOSU nego kupio novi procesor.

Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
Pored lijepih cd/m2 i EU standardna nema potrebe koristiti americke stope i njihove standarde .
Iako ne volim fite i ince jer ih u pravilu moram preračunavat , neke stvari sam naučio na jedan način i mozak mi jednostavno radi u tom modu. Kao npr. inči kad pričam o dijagonalama ekrana

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
kak možete taj "HD" gledat na zastarjeloj SD tekli...(iako jedan model Samsunga slim fit iz 2005 ima komponentni ulaz pa donekle može uć u kateroriju HDready al taj je koštao oko 6000-7000kn)...
prije svega zto jer nijedan RT nema geometriju i oštrinu po cijelom ekranu kao bilo koji LCD/plazma pa titl po rubovima enrana ima crvene/plave sjenke slova

Nakon što sam napokon popravio situaciju s bojama te geometrijom , pogledao sam Svečenikovu djecu , American Horror story, Intruderse , Peaky Blinderse te još par stvari i.... stvarno sam zadovoljan slikom. (toliko da još nisam pustio soft da napravi .icc profil.) A kad se uzme u obzir da me je koštalo samo vremena a ne novaca , oduševljenje je samo veče.

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 13.10.2014. u 10:32.
Imagine je offline   Reply With Quote