View Single Post
Staro 13.10.2014., 08:16   #87
New One
Premium
Moj komp

New One's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Uredu, daj prijedlog što bi po tvom stručnom mišljenju trebalo učiniti?
Da navijači vode klubove i repku? Može, nema problema. Postoje procjene koliko što košta, neka se privatizira, kupe se dionice i vozi.
"Navijači" koji pale baklje i uništavaju tuđu i svoju imovinu osobno mi spadaju u kategoriju terorista i bandita i u skladu s time je policija kamilica kakva bi trebala biti.
P.S. to je isto kao da "puk" želi upravljati hrvatskom energetikom ( vodama, šumama i sl...)
Nemam stručno misljenje jer mi to nije struka. Lajbek misljenje je da treba milom ili silom eliminirati vrbanovice, mamiće, sinovcice i svu slicnu bagru koja radi na stvaranju svoje apsolutne moci u nogometu damo za privatno bogacenje. Pritom nema veze da li repka izgleda ocajno jer uvijek bumo praznim pricama i lokal patriotizmom nabrijali grupicu bedaka da ju slijedi ili ako jedan npr dinamo sluzi vec desetljece kao kanta za napucavanje svakom uz iste price svao ljeto o prezimljavanjima i stjecanju iskustva. Dok nekakvi pastiri sa cipra u prvom pokusaju dosetaju do cetvrtfinala.

Puca ti q za ove gore navedene ti bi samo rezultate i solventnost, kaj ti nije jasno da je to direktno vezano? Kovacu repka je isto kao 55godisjoj blagajnici iz konzuma mjesto ministra financija. Pljuga u Brazilu, ali ok, spanjolci i eng su isto, aha, onda sve 5. Uvijek bu jedan "div" posrnuo imamo cool razlog nikad ništa osvojiti.

Ovi kaj sada upravljaju energetikom i svime u hrvatskoj nisu jos gori od terorista i bandita?
Tipkas stvari oko kojih se svi skazemo a onda potegnes zakljucak u najmanju ruku
New One je offline