Citiraj:
Autor listerstorm
Realnost HNS, Dinama a i ostalih klubova su korupcija, sukob interesa i financijske malverzacije. Situacija je slična, odnosno gora, nego u politici.
I kao da nije dovoljno što je situacija takva kakva je, nego još po forumu srećeš likove koji takvu situaciju podržavaju.
Takvi ti likovi s jedne strane pokušavaju ostaviti dojam da su kulturni, ne ustručavaju se u osudi huliganizma i bakljada, protiv su svakog seljaštva, a s druge strane, daju bezrezervnu podršku ljudskoj spodobi koja je utjelovljenje svega nabrojanog.
Riječ licemjerje izmišljena je upravo zbog takvih likova.
Kada im to spomeneš, u replici uspiju složit jedino "umro sam od smija" i brzo se prešaltat na neku drugu temu.
Ali dobro, već smo se pomalo na to i navikli. 
|
HNS, Dinamo, Hajduk, itd. me ne zanimaju ni 1%. Inace, kad si vec kod 'takvih likova', onda si barem mogao da se ne ponasas kao oni. Vec da lijepo napises svoje misljenje i uputis ga direkt onome o kome to mislis.
A u ovom slucaju to je ocito meni. No naravno, najlakse je nekoga optuzivati za gluparije a ne vidjeti da radis upravo istu stvar za koju mene optuzujes.
Posto sam lijepo prozvan, da ti odgovorim:
Ne, ne volim mamica. Niti takve likove u nogometu opcenito.
No ne volim ni vecinu boysa, torcidasa, itd. A njih volim jos manje od mamica. Jer su opcenito zgubidani koji nisu donijeli nista dobra, kako tom dinamu kojeg spominjes, tako ni ovoj banana drzavi.
I opcenito ne volim ulaziti u takve teme. Jer tema bi trebala biti kvalifikacije za EP 16, no kao i u svakoj drugoj temi, uvijek ce se naci jedan pametnjakovic koji je pametniji/bolji/jaci (sam odaberi sta ti odgovara) od svih drugih.
Zadnja od mene na temu mamica/dinama/boysa i sl. spodoba. Dovoljno kulturno?