View Single Post
Staro 12.10.2014., 20:12   #82
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Pa naravno, ali to je retorika određenih krugova ljudi, drugačije ne znaju.
Doduše nije mi jasno zašto je takva atmosfera, Kovača su svi na početku podržali. Možda zbog lošijih rezultata u SP. Ali tamo su i Engleska i Španjolska fail-ale pa ono.
Meni je ok što nema euforije, nikad nisam niti istu imao. No, veselim se svakako. Zanimljivo bi bilo vidjeti što točno navijači žele, po točkama, pa da se vidi čisto iz radoznalosti.

Nema euforije, no nije da nema samo euforije. Nema nikakve zelje i zanimanja za tom reprezentacijom vise, a to je ono sto je najgore. Izgubili smo famozni kult, a onaj koji tvrdi suprotno stvarno vise ne vidi pravo stanje stvari.

Vise je tu cimbenika, nije sve u mamicima, boysima, itd.
Mislim da je ponajvise sto se izgubilo povjerenje u nase izbornike opcenito. Pogledaj samo kovaca, lik experimentira na SP-u. Pozivanje sammira i sl. igraca. Ok, njegovo misljenje, izbornik je. Sve 5. No di mu je sada taj sammir npr? Zasto ga vise ne zove?

Nadalje, navijacima se sigurno ne svidja onakvo sikaniranje vukojevica i posebice dudua. Ogi mozda nije neka superzvijezda, no djeluje kao korektan momak. I uvijek je davao i 110%. Dudua da ni ne spominjem, i lik mu prosjedi prakticki sve utakmice na klupi. A meni je iskreno i danasnji dudu dva koplja jaci od mandzukica.

Pogledaj sada primjer shife, covjeka koji je svaku utakmicu za reprezentaciju odigrao gotovo pa savrseno. I nema ga ni na radaru vise. Dok se jednog pranjica gura kao da mu je 20 godina.

Kad smo vec kod pranjica, logicno bi bilo da je isti igrao protiv malte. Jer trebali su nam proboji po boku, nije da se valjda plasimo kontra napada od tih liliputanaca? No ne, idemo ubaciti covjeka koji nije nikad ni igao u sluzbenoj utakmici za reprezentaciju. A pranjica cemo ubaciti protiv bugarske gdje nam realno treba bocni koji zna i obranu igrati.

Ukratko, previse nelogicnosti. Previse sumnjivih stvari i poziva. Previse gluposti. I jos tome dodaj neke tipa srne i sl. koji igraju preko neke stvari i dobijes sadasnje stanje.

Naravno, mozda grijesim u nekim stvarima. Mozda u svim. No to je samo moje misljenje, i na zalost ne vidim dokaza koji ce me uvjeriti u suprotno. Jos vise od same reprezentacije me razocarao Niko od kojeg sam ocekivao sve (pa i neuspjeh), ali sasvim sigurno ne takav odnos prema navijacima i vise od svega - bivsim suigracima.
Mileni je offline