View Single Post
Staro 12.10.2014., 19:46   #4250
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Optika 4ti dan.
Net leti (normalno), TV je već drugi dan nestao, starci nisu znali kako i kaj pa su bili bez VT-a sve dok ja nisam došao doma (u međuvremenu sam zvao SZK, ali nisu mogli ništa na remote), onda sam uz uputstva SZK uspio upogoniti TV, ispostavilo se da prilikom prve instalacije gospon instalater nije povukao udate za TV box i nisu bile posložene opcije standardne pa se box zblesirao i nije povlačio signal iz rutera.

To je riješeno za 10ak minuta (jer sam gnjavio sa par svojih upita itd.), ali ne tehnički ljudi (tipa moji starci) nebi znali sami otkloniti "kvar" jer je bilo potrebno i mrežni kabel premještati u drugi utor na ruteru, aj ti to probaj objasniti nekome tko nezna ni kaj je to mrežni kabel, a kamoli kako ga izštekati.

I na kraju, još uvijek na TV-u ne rade internet opcije (youtube, facebook...) a ne radi ni radio (dapače, kad sam kliknuo taj gumb na daljincu, sve se zamrzlo pa opet restart)
Kažu da rade na novom Firmware-u i da će se to riješiti uskoro (javit će).

Mogu samo još reći da je prvi dan slika na TV-u na večini stranih kanala bila očajna (SD kvaliteta) i to sam im spomenuo i evo danas gledam i to je kud i kamo bolje, neki su programi sada čišći od onih na Bnetu (još uvijek imam opremu pa sam usporedio).

Eto, kad poprave i internet opcije na TV-u imaju čistu 5icu, do tada solidna 3ka samo zato jer nisu skoro 6h ništa napravili po pitanju neimanja TV-a uopće i ovih bugova sa internetom na Tv-u.

Edit:
Citiraj:
Autor viper Pregled postova
Uskoro jos jedna objava namjera gradnje SDM tj optike.
može pojašnjenje, što je to SDM?

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote