Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 12.10.2014., 00:19   #1160
sandokan111
Banned

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Brzina prema speedtestu je 19,5\2, što je ok, iako u ruteru piše 25/3. Ali dobro, sve radi kak se spada pa neću se žaliti.
Lol, pa moraju ti stavit vise. 5 ti je za iptv, 1 za ims i znaci ostaje 20/2 :P
Citiraj:
Ono čime.sam očaran je Fritz router. Opcija miljon, odlično sučelje, updejta si svoj OS, telefonski imenik, pregled spajanja i poziva... Ma milina.
Sad kuzis zasto ga svi volimo :P Valjda jer smo svi navikli na srotekse od ISP-a pa onda kad ti ovak nesto isporuce cudis se :P Daleko da je fritz najbolji router ikad, ali u usporedbi s ostalim sto daju ispovi je zakon :P
Citiraj:
E sad pitanje. Starcima sam isto naručio H1 ali ovaj novi paket za 139kn (5mbit flat + gro badave minuta). Kakav će oni modem dobiti i može li se unaprijed tražiti Fritz za Adsl?
Vjerojatno zte. Ali imas u novom cjeniku, za 300kn mozes uzet fritza
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ne može. Već smo raspravljali u temi ranije, fritz ide vdsl korisnicima primarno, a adsl korisnici ga dobiju samo ako imaju žešću sreću, a lijepim riječima zamolba, inzistiranje pismenim putem, prigovori, bilo šta slično, ne vrijede, vjeruj mi (2 zte-a su mi izgorila od udara groma i svaki put bi molio za fritza, no evo imam trećeg zte-a, jbg)
U novom cjeniku ima nadoplata 300kn ako hoces fritza.
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
a onda sam još morao kupiti RJ11 spojnicu jer klasični RJ11 utikač nejde u Fritza u ulaz za dsl/tel liniju
HUH? Ide sve?!?!?! Nisi nista morao kupovat.
Citiraj:
tako da imam cca 8 metara kabla od utičnice do fritza koliko vidim, ne smeta ga to ni najmanje.
Sto je 8m u liniji od 400-500 m :P
Vise ce ga smetat spojevi koji ako nisu kako spada mogu izazivat povecanje impendancije i time atenuacije.
sandokan111 je offline