View Single Post
Staro 11.10.2014., 20:26   #4247
+Tenja
Registered User

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor cirano Pregled postova
bez galame,,,,bez glume,,,ali bez nervoze?
sorry,da si ti imao 2 godine taj "Show" sa njima nebi mi rekao da ostanem Miran....

jeste,testni korisnik sam onda,ali ne,nema se ipak pravo nudit uslugu koja mozda uopce nejde i "svaki" dan mjenjati router ili drkati po liniji...ipak ja PLACAM amisu i zelim negdje imat inertnet koji isto radi kako treba..

ne pricamo da tu i tam zna puknut linije,,ajd,,ali ne da brzina skace po danu gore dolje kako bi korisnik poludio..

i vec je bilo sve spremito da odlazim od njih dok su zastekali od H1 ugovor i meine zvali za tu uslugu...dobro sam mislio,ajd ako je ista stvar,da vidimo,ali ako opet pocinje takve kome na liniji onda "zbogom"..

jos nesto,ako nisam prvi koji testira,onda amis mora vec imati neki okvirni dojam koji router itd. test korisnikama do sada najbolje pase,onda mi nemoze amis poslat staru verziju i reci: "sad ti testiraj"?! za sta onda drugi testiraju....???

vidjeti cu sta ce doc i kad prikljucim,vjeruj mi,cim bi imao takvih dojama da moram router svaki dan mjenjati i profili mi pucaju ko ludi,onda ocito sam tak ili tak na krivome,sta se tice linije i operatera...
Žao mi je što imaš problema već dvije godine na postojećoj usluzi i shvaćam zašto bi pokušao kod drugog operatera (i sam bi to isto napravio).

Vezano za H1, neću ulaziti u razloge ali priznajem da mi je nejasno ponovo ostati na usluzu s kojom si bio nezadovoljan i prihvatiti testnu uslugu u odnosu na istu takvu uslugu koju je H1 nudio službeno. Nebitno u svakom slučaju.

Ovo da bi korisnik poludio dok testira i da nije u redu tako raditi jer plaćaš uslugu se ne slažem jer nitko te ne tjera da se prijaviš (općenito govorim, ne za tvoj slučaj konkretno) za nešto što može nestabilno raditi. Kad se za testiranje dobrovoljno prijavljuješ logika i sam proces testiranja nalaže postojanje mogućnosti da nešto ode nizbrdo i da nije rješivo odmah.

Dao sam svoje primjere i sad kad pogledaš dva puta nova oprema i ista greška, događa se.

Imamo različita mišljenja pa ne moramo dalje o ovome.
+Tenja je offline   Reply With Quote