Iskreno, izgubio sam volju i za komentirati utakmice nase reprezentacije.
Netko je ovdje vec napisao, zabije se gol, a ja mrtav ladan. Niti sretan, niti tuzan. Jednostavno bez emocija sam.
Spominjanje seljaka, lopova, itd. je takodjer neprimjereno. Otvorite neke politicke teme pa tamo razglabajte o tome.
Nadalje, uzasno igramo. Vec par godina ne sjecam se nase utakmice da smo dobro odigrali. Bez obzira na ime protivnika. Ok, mozda samo wales u osijeku i to je to. Kovaca sam prvi podrzavao, jer lik je uvijek bio borben, posten, itd. A jos je i sa mladom reprezentacijom napravio odlicne stvari u tim prvim utakmicama.
Sto se tice jelavica, naravno da nam ne treba. Jer realno, lik je truba. No barem je posten i dobar. A nesto ocito smrdi u cijelom tom okruzenju, jer oprostiti se sada i na ovaj nacin... Jednostavno nesto smrdi.
Osim ukoliko netko od igraca/stozera ne progovori, necemo nikad saznati sta tocno smrdi. Na prisilni oprostaj treba poslati Srnu i Olica pod hitno. Uzas. Uzas. I ako to nisam dovoljno naglasio - UZAS.
Svaka im cast, dali su stvarno puno. No njihovo vrijeme je proslo. Kao uostalom i pranjicevo. No nema veze, forsirat ce ih ovaj ocito sve dok sami ne odluce otici. A to ocito nece biti ubrzo.
Od svega mi je najgore sto me jednostavno zaboli neka stvar za nacionalnu selekciju. A da mi je to netko rekao prije par godina, nasmijao bih mu se u facu