Citiraj:
Autor Rupy
Pa vec sam ih trazio za prelazak na VDSL (tj. ponudili su mi), a trenutno sam u fazi cekanja za prebacivanje na isti.. do 15.10. ce me prebacit, nadam se. Izmedu ostalog sam trazio i 788 V2 jer je koliko sam citao bolji od starog.
|
Svi koji su imali prvu verziju dobili su novu na kućnu adresu ili su mogli sami otići kod njih po istu.
Citiraj:
Autor cirano
lol,,sta tu isto ima vise tih?ak mi posalju starog ja im odmah vracam
|
Dok si testni korisnik oni rade sve što im treba za testiranje, pa ti tako mogu ako žele dati opremu koju oni žele testirati. Ovo je TESTNA usluga i kao takvu je treba prihvatiti, pucanje veze, gubljenje profila, mijenjanje opreme i slično je za očekivati.
Ako nekome takva usluga ne paše tj. očekuju da sve radi stabilno i bez problema onda se nisu ni trebali javljati.
Primjeri kod mene. Podigao sam prvi uređaj, spojio i nije povukao profil. SZK, riješeno za sat vremena. Drugi slučaj, cca 22:30 nedjelja navečer nestali svi programi osim prvih 10. Nazvao dan kasnije SZK, riješeno za pola sata. Poziv za dostavu novog (V2) uređaja, nisam bio u mogućnosti preuzeti isti, pokupio par dana kasnije kod njih, spojio i opet se profil nije učitao. SZK, riješeno za pola sata.
Bez nervoze, galame, gunđanja i slično.
Krivo mi je što nisu dodali nekakav aneks kad se javiš kao testni korisnik, čisto da sebe zaštite od korisnika koji ne shvaćaju što znači biti testni korisnik.