View Single Post
Staro 11.10.2014., 15:22   #4243
+Tenja
Registered User

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor Rupy Pregled postova
Pa vec sam ih trazio za prelazak na VDSL (tj. ponudili su mi), a trenutno sam u fazi cekanja za prebacivanje na isti.. do 15.10. ce me prebacit, nadam se. Izmedu ostalog sam trazio i 788 V2 jer je koliko sam citao bolji od starog.
Svi koji su imali prvu verziju dobili su novu na kućnu adresu ili su mogli sami otići kod njih po istu.

Citiraj:
Autor cirano Pregled postova
lol,,sta tu isto ima vise tih?ak mi posalju starog ja im odmah vracam

Dok si testni korisnik oni rade sve što im treba za testiranje, pa ti tako mogu ako žele dati opremu koju oni žele testirati. Ovo je TESTNA usluga i kao takvu je treba prihvatiti, pucanje veze, gubljenje profila, mijenjanje opreme i slično je za očekivati.

Ako nekome takva usluga ne paše tj. očekuju da sve radi stabilno i bez problema onda se nisu ni trebali javljati.

Primjeri kod mene. Podigao sam prvi uređaj, spojio i nije povukao profil. SZK, riješeno za sat vremena. Drugi slučaj, cca 22:30 nedjelja navečer nestali svi programi osim prvih 10. Nazvao dan kasnije SZK, riješeno za pola sata. Poziv za dostavu novog (V2) uređaja, nisam bio u mogućnosti preuzeti isti, pokupio par dana kasnije kod njih, spojio i opet se profil nije učitao. SZK, riješeno za pola sata.

Bez nervoze, galame, gunđanja i slično.

Krivo mi je što nisu dodali nekakav aneks kad se javiš kao testni korisnik, čisto da sebe zaštite od korisnika koji ne shvaćaju što znači biti testni korisnik.
+Tenja je offline   Reply With Quote