Citiraj:
Autor Drug Brko
Eto da samo pohvalim H1. Usluga uključena 02.10 umjesto 01.10. Zvali su par puta i ispričavali se da ih Te-komara opstruira.
Sama kvaliteta usluge je na nivou. Nema pucanja veze, telefonska linija i kvaliteta je odlična. Brzina prema speedtestu je 19,5\2, što je ok, iako u ruteru piše 25/3. Ali dobro, sve radi kak se spada pa neću se žaliti.
|
Normalno da imaš 20/2 na korištenje kad toliko i plaćaš, već je bila debata o tome što u fritzu pokazuje kao da je pušteno više, ali nije, puste točno koliko plaćaš (jasno ako linija to dozvoljava)
Ono čime.sam očaran je Fritz router. Opcija miljon, odlično sučelje, updejta si svoj OS, telefonski imenik, pregled spajanja i poziva... Ma milina.
Citiraj:
Autor Drug Brko
E sad pitanje. Starcima sam isto naručio H1 ali ovaj novi paket za 139kn (5mbit flat + gro badave minuta). Kakav će oni modem dobiti i može li se unaprijed tražiti Fritz za Adsl?
|
Ne može. Već smo raspravljali u temi ranije, fritz ide vdsl korisnicima primarno, a adsl korisnici ga dobiju samo ako imaju žešću sreću, a lijepim riječima zamolba, inzistiranje pismenim putem, prigovori, bilo šta slično, ne vrijede, vjeruj mi

(2 zte-a su mi izgorila od udara groma i svaki put bi molio za fritza, no evo imam trećeg zte-a, jbg)
Citiraj:
Autor Drug Brko
Jel taj dobar... U smislu, jel bolji od Optiminog Dlinka?
|
Imaju nekoliko modela koji idu, ovaj trenutni cvjetić edition je dobar, ima i više nego dovoljno opcija, za avg joea i previše, no ja ga ne mogu smislit samo zbog izgleda i tog uspravnog položaja u kom mora stajati.