View Single Post
Staro 10.10.2014., 21:03   #1077
VedranO
Premium
Moj komp

VedranO's Avatar

Datum registracije: Jun 2013
Citiraj:
Autor 9800pro Pregled postova
Dragi moji, trebao bih novog mišonju umjesto mx510 kojeg sam u naletu adrenalina malo ozljedio :-)
Najvise mi se nekak svidja Sharkoon Drakonia zeleni pa me zanima jel dobar. Ima tu na PCE-u review gdje su rekli da je dobar al izrada da je loša.
Tu i tamo odigram kakav fps i sc2, ostatak čisto uredska upotreba. Jel ima šta drugo bolje u tom rangu oko 250 kuna?
Ima par Geniusa i Trustova al sve mi je to...neznam...
Slušam mišljenja i zahvaljujem :-)
Uzeo sam ga ja nedavno, a gle za te novce nije los ali....ruku na srce isplati se protegnut malo i uzet nesto kvalitetnije.

Plastika je jeftina, gumeni gripovi sa strane djeluju ko da su UHU ljepilom zaljepljeni.
Lijeva i desna tipka imaju luft, odnosno vise u zraku tako da svaki put kad kliknem cujem i osjetim pod prstima da je plastika od tipke lupila po kucistu.
Zbog tog lufta lijeva tipka konstanto cvili jer plastika od tipke negdje ima kontakt sa kucistem pa struze po njoj.
Tipka za prebacivanje DPI-a je skoro pa beskorisna zbog katastrofalne pozicije, smanjiti DPI se jos kako tako moze ali za povecati moram cjelu ruku pomaknuti unazad da bi ju dohvatio.
Tako da sam morao tu funkciju prebaciti na horizontalni scroll na kotacicu.
Koji je usput pozicioniran previse unazad kao i tipke za DPI, sto me posebno nervira jer scroll kotacic odnosno middle mouse button na njemu koristim za rotiranje u 3ds maxu, a kako je povucen unazad....nakon sat vremena dodje mi da ga iscupam van.

Sve u svemu dodje mi zao sto nisam sacekao par dana i uzeo ovaj polovni logitech g9x sto se sad prodaje na trznjaku za 200 kuna.

Ajde jedna pozitivna stvar dobijes u paketu i rezervne teflonske nozice.
VedranO je offline   Reply With Quote