View Single Post
Staro 10.10.2014., 20:57   #3068
marija19280
Registered User

Datum registracije: Oct 2014
Pa evo da i ja napisem par rijeci o nesposobnosti hrvatske carine. Dakle, narucila mobitel, on fino dosao iz Singapura u Zagreb za 3 dana, i od tada zapeo na carini. 22.9. pojavio se invoice missing. Danas je 10.10. i jos uvijek nisam mobitel dobila u ruke. Racune sam im poslala isti dan kad sam dobila poziv. Tjedan dana nakon sto se nista nije pomaklo, zovem ja njih i pitam sto je s tim, i neka zena mi vrlo neljubazno odgovori ''u guzvi smo, strpite se''. Nakon dva tjedna ja opet zovem i ne dobijam nikoga. Tri dana zaredom sam zvala i stalno je bilo zauzeto. I danas ja zovem ponovo, evo vec 20 dana proslo, i napokon ih dobijem. Lijepo sam im rekla da izvole provjerit gdje je moja posiljka. I na kraju je ispalo da moja posiljka uopce nije bila u postupku carinjenja jer su oni PREVIDJELI moj email. Onda sam im ponovo poslala racun i obecali su da ce najkasnije do utorka posiljka biti ocarinjena i da u utorak krece prema meni. Dakle, 3 tjedna sam ja cekala radi njihove greske, i jos k tome trpila njihovu neljubaznost. Zaista su nesposobni.
marija19280 je offline   Reply With Quote