Citiraj:
Autor jopis
Ponavljam i dopunjujem pitanja s prošle stranice.
Da li si probao sa više filmova i sa više prijevoda, prijevode sa provjerene stranice tipa titlovi.com ili odnekud bzvz? Koji formati filma/filmova, da li imaš hrpetinu . u nazivu filma i titla? Da li ti se otvori meni koji sam ti naveo ranije "Kad stisneš ok u media playeru, mora ti ponuditi četiri opcije ako si ispravno dao naziv titlu - prikaz, titlovi, veličina titlova, enkoding titlova."(nakon što kreneš gledati film, tj nakon pritiska play buttona)?
Ti ne kužiš da je firmware svima nama ISTI na ISTOM uređaju, dakle mogućnosti su potpuno ISTE. 
|
Probao sam s više filmova, rezultat je isti. Inace filmove skidam preko torrenta a titlove s stranice hr.podnaslovi.net. I ko što sam napisao negdje prethodno pri pritisku na ok - prikaz. To je jedina opcija koju mi nudi.
Kad se utorak vratim u ZG budem pokušao sve još jednom, kak si napisao, iako rezultat će biti isti.
Nego dali netko ima odgovor na drugi dio pitanja - koji program za umreživanje komp i medija centar u kucnoj mrezi...da sadrzaj pokrecem direkt s harda kompa...ali neki medijski poslužitelj koji omogućuje transkodiranje. da po potrebi mogu mijenjati format video datoteke te tako omogućiti da ih H1TV prijamnik može pravilno reproducirati.