10.10.2014., 12:28
|
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2014
|
Citiraj:
Autor jopis
Pobogu.
Ajde bar odgledaj video koji si sam linkao, i to od pete minute kad čovjek koristi media player, titlove nije uključio, ali media player je tu, i kao što se vidi, mkv video je otvorio najnormalnije....
Kužim ja da je tu kao i uvijek korisnik koji ne zna što radi, ne zna koristiti uređaj, ne zna pročitati uputstva za upotrebu, a što je najgore, korištenje media playera na stbu od h1tva je intuitivno i iznimno jednostavno za korištenje, štoviše, opisao sam TOČAN postupak tj izgled meni-a, sva 4 podmeni-a koja se dobiju kad je 'uboden' usb u stb sa filmovima i adekvatnim prijevodima. Pa ne znam ni sam koliko sam filmova pogledao na njemu i u kojim sve ne formatima u ovih godinu i pol, a ti meni kažeš da se ne razumijemo?!?!? 
H1tv reproducira sve video datoteke, i mkv, i avi, itd., te čita titlove u srt formatu bez ikakvih problema.
|
E sad bi te doveo k sebi i pokazao na licu mjesta...svima je jasno kako se to radi, ali očito kod mene ne ide kak treba...pa jace bi morao biti glup da ne znas staviti isti naziv na film i titl...pa ne ode covjece bozji. znaci negdje je zapelo, pa me zanima dali se nekome nesto slicno desilo...znaci zapelo kod samog H1TV uredaja, a na kod filma i titla...
|
|
|