Tema: H1 Telekom
View Single Post
Staro 10.10.2014., 12:18   #1143
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor domfilipovic Pregled postova
vidim da se ne kuzimo najbolje...USB izravno uštekam u H1TV (znaci i bas ovaj uredaj https://www.youtube.com/watch?v=QdlhWt2KYU0 )

a šta kazete da probam u kucnu mrezu umreziti komp i medija centar...pa umjesto da sadrzaj pokrecem s USB ko da sad, da da pokrecem direkt s harda kompa...navodno da se to moze...samo nisam jos pokusao...koji program je najbolji za to, neki medijski poslužitelj koji omogućuje transkodiranje. da po potrebi mogu mijenjati format video datoteke te tako omogućiti da ih H1TV prijamnik može pravilno reproducirati...
Pobogu.
Ajde bar odgledaj video koji si sam linkao, i to od pete minute kad čovjek koristi media player, titlove nije uključio, ali media player je tu, i kao što se vidi, mkv video je otvorio najnormalnije....
Kužim ja da je tu kao i uvijek korisnik koji ne zna što radi, ne zna koristiti uređaj, ne zna pročitati uputstva za upotrebu, a što je najgore, korištenje media playera na stbu od h1tva je intuitivno i iznimno jednostavno za korištenje, štoviše, opisao sam TOČAN postupak tj izgled meni-a, sva 4 podmeni-a koja se dobiju kad je 'uboden' usb u stb sa filmovima i adekvatnim prijevodima. Pa ne znam ni sam koliko sam filmova pogledao na njemu i u kojim sve ne formatima u ovih godinu i pol, a ti meni kažeš da se ne razumijemo?!?!?
H1tv reproducira sve video datoteke, i mkv, i avi, itd., te čita titlove u srt formatu bez ikakvih problema.