Citiraj:
Originally posted by Zond
Nisu ni oni cvijece, koliko njih jedva ceka da klisnu na kakve cajke gdje ce u zanosu trgati kosulju sa prsa i razbijati case o glavu i naravno odmah se vidi rezultat toga na terenu.
|
Jedan je Mitu Dumitru!

(a ima on i drustvo)...ali sta jeje Mitu se stvarno trudio u Rijeci,sta me je iznenadilo.Mozda se trudio da sta prije ode,ali se trudio...
Varazdin:Varteks-Rijeka1-4...nije bas realan rezultat ali dobro. Rijeka je odigrala srednje do prvog gola,a onda je to bilo malo bolje.Jos uvijek nakon asistencije i gola tvrdim da je Krpan jako los,ali ide ga to je ocito.Malo su me izivcirali kreteni iz Varazdina koji su se opet okomili na jadnog Zilica,decko je sasvim ok i dobro brani.Jos uz to je imao asistenciju,ali koliko vidim na zapadu prevladava vise pljesak nego fuckanje Zilicu.A Scoria je smjesan sa izmjenama u 92minuti,jadan covijek se bez veze mora prljati...Sharbini hat-trick,svaka cast,napokon je Zekica poslao na klupu,di mu je i mjesto po igri u ovoj sezoni.Mislim da je bila vrlo dobra tekma u Varazdinu,a onaj konj (za Rijeku dobro) od Vukmana da sam mu ja trener ne bi igrao jos 5 tekmi zbog takve gluposti.Gura ocito igraca sa leda i napravi faul,sudac dosudi faul a on se buni i ko konj napuca loptu.Trebalo bi davati vise ovakvih kartona...