28.08.2005., 19:50
|
|
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Re: Snaga Hrvatskih nogometnih klubova
Citiraj:
Originally posted by E.T.
No comment:
"Hrvatska je na očajnom 49. mjestu od 52 države koje daju svoje predstavnike za Ligu prvaka i Kup UEFA. S koeficijentom 0,333 Hrvati su jedino ispred Malte, Andore i San Marina, čiji klubovi nisu osvojili ni bod. Malta je imala tri predstavnika, a Andora i San Marino po jednog."
"Bolje od Hrvatske prošli su čak i Luksemburg i Sjeverna Irska (osvojili po 0,5 bodova), te Wales, Armenija, Gruzija i Ovčji Otoci (po 0,666)"
"U šest utakmica Hajduk, Inter i Rijeka ostvarili su samo jednu pobjedu (riječkih nogometaša na Kantridi i to tek u 92. minuti), uz pet poraza i razliku pogodaka 3:17, te su zaustavljeni već na prvoj stepenici. "
Vise
|
Zalosno ali istinito.Realno mislim da je Rijeka hrabrijom igrom morala bugare proci,znaci tamo nerjeseno i doma pobjeda.Hajduk je trebao isto tako,a Inter realno bar bod iz Zapresica.
To bi bilo 9 bodova i to mi se cini realno,nije niti debrecin niti Litex nista bolji od Rijeke/Hajduka,mi malo previse napusemo te "europske" klubove i onda u gostima igramo kao pizde. Mislim nismo niti mi nesto ali moglo se uzeti puno vise bodova,ovako...SRAMOTA!
|