Danas me nazvao t-com zaposlenik i ponudio mi MAX3M paket. "Odabrali smo NAJBOLJI paket za vas". Još mi je ponudio i 50% jeftinije EU pozive, pošto je primijetio da zovemo inozemstvo dosta. I ono, čovjek zbilja pomisli da su zbilja išli dati čovjeku najbolju moguću tarifu. Postavio sam mu par pitanja, i baš se vidjelo da je sve izračunao.
max3M košta 305kn, a dobije se 60min besplatnog fiksnog telefona, osnovni maxTV i maxADSL 4Mbit flat rate.
Da to plaćam odvojeno bi bilo oko 345kn, tako da je u odnosu 305kn, 40kn uštede.
A ZAŠTO SU ONI BILI TOLIKO DOBRI???
To rade zato što je odnedavno izašao max3S paket, koji je isto to, ali umjesto 4mbit interneta dobivate 10mbit internet, i to za 5kn manje. Plus, možete uzeti Samsung Galaxy Young 2 za 100kn.
Oni doslovce prisiljavaju ljude da uzmu max3M tarifu, pod izlikom da su izračunali što je najbolje za vas, prije nego što znalci skuže da postoji u svakom pogledu bolja i jeftinija, max3S + flat + 10mbit tarifa, što zbilja nije u redu!
305 kn za 4mbit internet vs 300kn za 10mbit internet. JELDA!
NAPOMENA : možete otkazati u roku od 8 dana, nazvati službu i reći da storniraju MAX3M paket, i zatim uzeti MAX3S + flat + 10mbit + mobitel.