View Single Post
Staro 09.10.2014., 13:35   #744
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Nitko nikad nije spomenuo restač Santa Maria u Varaždinu. Interijer 11/10, hrana 12/10, osoblje 5/10.

Pice su im ok, ima najveći izbor hrane koji sam ikad vidio, preko 450 vrsta hrane, od gableca, meksičkog, tajlantskog, mesnog, vegeterijaskog, talijanskog itd.

Ja tamo idem na ručkove/večere već 5-6 godina, i nema šta nema.

Pice su po meni vrlo dobre (ne i odlične), ali što ih čini odličnim je izbor. 80 vrsti pica

Cijene su onako, prihvatljivo srednje. Cura i ja uvijek potamanimo za oko 100kn (s tim da ona ima 55kg). Ja većinom neko meso s prilogom i salatom ili neku veliku picu + pivkana/radler, ona neko meksičko ili talijansko uz neku vodu i salatu, i to sve skupa ispada nekih 100-120kn.
Npr.
66 - divlja
sv. lungić, bukovače, senf, taco umak, mozzarella.

Netko s područja Varaždina ne vjerujem da nije čuo za taj restač, znači definitivno najjači restač na tom području, u subotu naći mjesto bez rezervacija je gotovo impossibru!!!

Moje preporuke su: sve vrste tjestenina, lazanje "santa maria", sve pice (meni osobno divlja, taco, bosanska, santa maria...) svi specijaliteti itd.

Link: http://www.santamaria.hr/hr/santa-maria.html

A i bogami najbolji web i najbolji jelovnik imaju koji sam ja do sad doživio. Jelovnik ima jedno 30-40 stranica, i svako jelo ima slikicu.

Po meni jedina zamjerka je osoblje. Dosta grešaka, neljubazni nekako prema nama "klincima" koji dođe s curom ostaviti 100kn. Kada vide obitelj od 6-7 članova više niti jedan stol nije rezervirani kad znaju da če sad ih opelješiti za 500-600kn minimalno...

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 09.10.2014. u 13:43.
Mommistake je offline   Reply With Quote