View Single Post
Staro 09.10.2014., 07:43   #5714
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Dečki, imam problem i molio bih Vas za savjet.

Otišao sam u Ve-mil (jebiga, bio mi je usput) i uzeo ovaj miš za laptop. Ubrzo sam shvatio kakav je to zajeb. Miš košta preko 300kn, ne vrijedi ni 100. Ali nije to glavni problem. Nakon 1 min korištenja sam primjetio da NEMA middle mouse button. Nema. Ima samo jebeno mijenjanje brzine skrola kada se pritisne skrol - ultimativno useless.

To je banana skroz. Koristim i pri svakodnevnom korištenju middle mouse button i u CAD programima. Gumb se može reprogramirati sa njihovim programčićem - Setpoint i postaviti da neki drugi gumb glumi middle mouse, ali nije to to. Jednostavno je prtljavo.

Imam ja račun, pakiranje, sve. Idem ja to vratiti u Ve-mil i gle čuda - ne mogu. Lik jednostavno neće, kao trebao sam prije znat da ovaj nema middle mouse button i nije to njihova krivnja (što je najgore istina, od 40 jebenih miševa izloženih ja uzmem taj, ali jebiga, bio sam u žurbi i nisam imao vremena promatrat miševe), pa ambalaža je otvorena pa on to ne može stavit u redovnu prodaju, kaj će on s tim mišem ovo ono bla bla.

I ja vas sad pitam, je li je to moguće? Što nemam prava bilo što vratit unutar 7 dana ili tu svaki dućan ima svoju politiku?

Pa jebemu sve, neki dan sam u Linksu kupio handsfree za 500-ak kn i najnormalnije ga mogao vratiti i zamijeniti? Znači handsfree, a ovdje ne mogu miš?

Što mi je činiti? Ne nalazim se baš često u ovakvim situacijama.

I kada sam malo proguglao o mišu kasnije, naravno svi se žale na nedostatak middle mouse buttona i zaključak je "I'm gonna return it tomorrow." A ja u ovoj žabokrečini od države ni to ne mogu. Tko mi kriv kad idem u dućan koji je bankrotirao 3 puta, a uz ovakvu politiku prema potrošačima, bude i četvrti.
Sam Fischer je offline   Reply With Quote