Citiraj:
Autor doky
Ah, ti gle sad kako sam pametan postovi su mi najbolji, štitiš vjerojatno svoj mob i to je ok ali krivi stil jer mob uopće nisam pljuvo nigdje samo upozoravam na opaske "evridej đoa". Prvo, taj mob sam htio nabaviti samo zato što se iza njega krije OPPO, mislim si ako OPPO otvara novu podružnicu za mobove i misle ih prodavat i davat support worldwide to će biti pun pogodak ali eto i prije nego što je izašao OnePlus One OPPO nastavio svoju briju, a OnePlusu vjerojatno u startu skresao za buđet pa iz toga te pizdarije s invajtovima, nestašicama i u konačnici razvoj softvera djelomično prepustili communityu, tj. Cyanogenmodu. Mobitel je prva liga ali se ne ističe nećim posebnim, osim naravno flagship chipsetom, nabijanjem piksela i ostalim pizdarijama na koje padaju današnji wannabe tech gurui, cijena svakako plus.
|
Ja OPO nemam, koristija ga jesam. Svaki mobitel ima neke probleme, tako da ovo sta ti pises nije nista novo. OPO je startup i od toga su se financirali. Problem do sada je bia sta nisu mogli zadovoljit potraznju, zato su uveli pozivnice. Cyanogen inc nije community vec normalna firma, potrazi malo. Inace OPO u kini dolazi sa ColorOS, a ne sa community softverom kako ti kazes. Tvoj problem je sta pises gluposti o mobitelu, a nikad ga nisi ni vidija.
Samo budi objektivan i to je to, nema OPO neke strasne probleme koje nemaju i drugi mobiteli.