View Single Post
Staro 08.10.2014., 19:02   #4765
betlmaster
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor doky Pregled postova
A za OnePlus One, nezz detalje, ali ovo malo što sam bacio pogled po komentarima i forumima nisam vidio mob s više problema, od lošeg 4G-a, lošeg zvučnika za razgovore, izbijanja žutih fleka po ekranu, mrtvih piksela... Šta reći o azijskoj kompaniji koja bi se odjednom kačila s najboljima, a nisu si u stanju ni softver sklepati pa im to praktički community mora raditi. Čisti hype...
Neopravdano pljuvanje po Oneplus One-u kojeg nisi koristio. Imam ga dva tjedna i mobitel je brutalan za te novce (naravno otključan, manje od 2500 kn s poštarinom za 64GB verziju). Prije mene su ga već uzeli šogor i još jedan frend tak da ga nisam kupil totalno "na slijepo", ali me ipak bilo malo strah platiti tolke novce unaprijed i onda čekati. Međutim, neopravdani strah, došao je uredno za nepunih tjedan (6,5) dana. Pogledaj malo njegove karakteristike na GSM Areni, stvarno ima skoro sve kao dupli skuplji brand mobiteli. Full HD ekran, Snapdragon 801, 3100 mAh baterija, 3 Gb RAM-a, 64 GB ROM-a, 13/5 MP fotići, LTE, NFC, Android 4.4.4 (a biti će i L). Za navedena tri OPO-a koje sam imal u rukama - nikakvih problema koje spominješ, ni sa zvučnikom, ni sa žutim flekama, ni mrtvim pikselima, a bome ni sa sofverom (to je možda bila boljka kad je tek izašao, ali je do sad već sređeno update-ima). Ne kažem da pojedini primjerci nisu imali navedenih problema, ali eto, ovi za koje ja znam - nemaju. Po meni su problemi tog mobitela fiksna baterija i realno nepostojanje garancije, ali to mi je opravdani rizik za ovaj omjer cijena/karakteristike... Da, nije mi bilo bitno kad sam ga kupoval, ali kad je već "u paketu" - mobitel je u živo i prekrasan. Uglavnom (bar zasad), radi mi ko vurica i nije mi nimalo žal kaj sam ga kupil, dapače cvatem u prelasku sa starog Galaxy S Advance-a.