View Single Post
Staro 28.08.2005., 16:50   #16
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by hercvu ...znaci to su zvucnici Pioneer CS-7070- Cuo sam ih kod frenda i jebeni su. - ima li tko kakve druge prijedloge ili mozda ima što reći o ovim zvučnicima...samo dajte... Pozdrav
Na zalost Pioneer bas ne mazi svoje kucne modele kao sto to radi sa boljim car audio modelima, pa te jedinice i nisu neko cudo.

Ako je to klasa koju trazis, onda mozes proci jeftinije, pogledaj kutije prema kraju stranice

Ovo su bas losa vremena za kupovinu kvalitetnije kucne opreme i nikad nije bilo povoljnije kupovati vanka

Nekad se za pocetak uzimala JPW kutija rasnog zvuka i cijene za koju je mogao skoro svatko izdvojiti bez problema. Visoki standard zvuka, nevjerovatna kvaliteta izrade za cijenu.

Jednostavno nije bilo modela koji se nije proslavio a napominjem,cijena je bila bagatela, pocevsi od 100-njak DEM-a.

Nazalost propadose slavni otocani a Kuzma (slavni SLO dizajner gramofona) odavno ih ne prodaje, steta, jer to bi bio najbolji izbor za ono sto trazis. Jel ih neko kupio, nemam pojma?

Malo baci oko ovdje ,pazljivo pogledaj ,neki ljudi trebaju lovu pa znaju prodati cak i prilicno realno sto je ionako vrlo neobicna za HR audio oglase. Takodjer pogledaj i sto se nudi u Plavom.

Mogao bi naci povoljno Rotel pojacalce kao i neke zvucnike

Dal bas mora biti taj receiver?

Koji su motivi i opcenito koji sistem ide uz ovo ili se planira i koja ce biti primarna slusna namjena?

Kad bi se sad prosetao po München-skim ducanima imao bi glavobolju koji set kupiti.

Kad vece kupujes takvu integraciju, imao bi sate hodanja da odlucis sto uzeti, jer postoje police upakiranih kompleta kao sto je ovaj a svi debelo ispod 200 jureka :

Recimo za jedan dinamicki zvucnik ove cijene. Izuzetno rasne kutije, Yamaha izvedenice studijskih monitora legendarne NS serije :

Mogu se dobiti za malo iznad 150 jureka, a tesko da ces naci nesto sto ovako dobro svira u HR i to po 3x visoj cijeni.

Eventualno ti mogu PM-ati ako hoces par dilera koji nabavljaju pro opremu, mislim da bi ti mogli naruciti ove zvucnike po gotovo istoj cijeni.

Uostalom sto ja uopce znam?

Nemoj me slusati jer me jedostavno deprimira cinjenica da srednja klasa koja bi trebala biti uvod u neko zaljubljivanje u vjerniju reprodukciju jednostavno iscezava.

Odvratno potrosacko vrijeme gdje kvaliteta jednostavno ne igra vazniju ulogu

Moze li danas netko povjerovati da je za jedan JPW zvucnik koji je kostao recimo 300 DEM-a citav tim ljudi sjedio satima i analizirao
njihov zvuk i mukotrpno donosio odluke kako oblikovati sto vjerniju reprodukciju za sto manje novaca?

Takvo razmisljanje vise ne postoji o ovoj klasi, moze se na prste jedne ruke nabrojati. Tuzna vremena.
Visage je offline   Reply With Quote