View Single Post
Staro 28.08.2005., 16:32   #208
Wulfgar
Registered User

Wulfgar's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
By Srky

Majstore moj, nije ti to grafa da mos otkljucat ko sa Riva Tunerom, ako ti je procesoru zakljucan mnozitelj (a to ces znati kad u biosu promjenis isti i uvjeris se da nema promjene) onda nema sta da prckas i spajas oko njega nego samo udri po FSB-u pa dokle ide ide. A za dodatni cashe isto tako nemozes osim ako nemas Thorton jezgru tak da sve tvoje teorije nazalost padaju u vodu. Clockaj ga ovako kolko ide uz povecanje voltaze po zelji i nema druge.
Da je mnozilac zakljucan to znam jer ga nisam mogao promeniti u biosu...Ali sta mislis zasto sam stavio ovaj post

Izvini, ali kao sto rekoh procitao sam ovaj thread, sto znaci da sam ili u pravu ili da mi se mozak ubagovao

Kako drugacije da shvatim ovo:

Citiraj:
By Isus

Kaj se tiče L mostova na Tbredima , Thotronima i Bartonima to nije veći problem jer se mora spojiti samo jedan most, dok se na Palominu moraju ak se nevaram spojiti 3 ili čak 5 mosta za otključavanje množitelja.
Tbredima je valjda skraceno za moj proc:confused:

A fino rekose: zalemi se neko cudo i mnozilac je otkljucan

Citiraj:
By Ujoma

Znam da spajanjem L1 mostova se otključava množitelj, ali ja sam pito čemu služi spajanje petog L3 mosta, dali se tako na TBredB otključava množitelj ili nešto drugo
TBredB, opet moj proc...

I ovo sada nije ni citav thread vec samo do cetvrte strane od 16...

Sad, jesam li ja skroz blesav ili sta:confused:

www.mechines.com
Wulfgar je offline   Reply With Quote