Citiraj:
By Srky
Majstore moj, nije ti to grafa da mos otkljucat ko sa Riva Tunerom, ako ti je procesoru zakljucan mnozitelj (a to ces znati kad u biosu promjenis isti i uvjeris se da nema promjene) onda nema sta da prckas i spajas oko njega nego samo udri po FSB-u pa dokle ide ide. A za dodatni cashe isto tako nemozes osim ako nemas Thorton jezgru tak da sve tvoje teorije nazalost padaju u vodu. Clockaj ga ovako kolko ide uz povecanje voltaze po zelji i nema druge.
|
Da je mnozilac zakljucan to znam jer ga nisam mogao promeniti u biosu...Ali sta mislis zasto sam stavio ovaj post
Izvini, ali kao sto rekoh procitao sam ovaj thread, sto znaci da sam ili u pravu ili da mi se mozak ubagovao
Kako drugacije da shvatim ovo:
Citiraj:
By Isus
Kaj se tiče L mostova na Tbredima , Thotronima i Bartonima to nije veći problem jer se mora spojiti samo jedan most, dok se na Palominu moraju ak se nevaram spojiti 3 ili čak 5 mosta za otključavanje množitelja.
|
Tbredima je valjda skraceno za moj proc:confused:
A fino rekose: zalemi se neko cudo i mnozilac je otkljucan
Citiraj:
By Ujoma
Znam da spajanjem L1 mostova se otključava množitelj, ali ja sam pito čemu služi spajanje petog L3 mosta, dali se tako na TBredB otključava množitelj ili nešto drugo
|
TBredB, opet moj proc...
I ovo sada nije ni citav thread vec samo do cetvrte strane od 16...
Sad, jesam li ja skroz blesav ili sta:confused: