View Single Post
Staro 08.10.2014., 12:57   #372
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor ARazer Pregled postova
Zamijeni na radiu crvenu i žutu žicu. žutu spoji na + a crvenu na acc
Auto nije imao ISO konektor, pa kad sam spajao ISO konektor onda sam već u startu ispravno spojio crvenu i žutu

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Ništa čudno tj. normalno za svaki moderni auto radio.
Prvo pitanje je dali želiš opciju da se radio ugasi kada izvadiš ključ iz kontakt brave ili da radi neovisno o bravi.
Drugo pitanje je jeli ti zgodno doći do žice koja ima +12 kada staviš ključ u bravu ili barem tek kad daš kontakt, to ne mora biti na samoj bravi nego i u kut. sa osiguračima.
Ovisno o autu i izvedbi brave, neki imaju a neki nemaju tu mogućnost.

Ako te cijeli igrokaz ne interesira tj. ne želiš ga onda fino crvenu i žutu spoji zajedno na konstantni +12 preko osigurača.
Aha. Znači ako hoću da mi se radio gasi s ključem onda da malo pogledam bravu da nije možda kontakt koji šalje +12V na ACC žicu zapekao, ili da tražim koji drugi kontakt se naknadno pali.

Ma sve mi se čini da budem gasio radio na gumb i to je to

Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Poz ekipa, moze preporuka za neki solidan auto radio sa usb utorom za cca 1000kn. Cd pogon i bluetooth moze imati ali nije toliko bitno. Trazim samo da ima mogucnost promjene boje i ekran koji nije jednoredni (tipa da moze prikazati dodatne informacije uz trenutnu pjesmu)...

Ja sam ti kupio kenwooda kmm-120y (samo usb i aux bez cd-a i bluetootha) i zadovoljan sam. Mijenja boje kao što tražiš i 419kn je. Snaga je 4x50W max (4x30W onih koji se "računaju").Doduše nije dvoredan :/
Red Dwarf je offline   Reply With Quote