Pozdrav svima,
dakle ovog lijepog sunčanog dana odlučio sam i ja lijepo malo šarafiti po autu i ugraditi magnatove zvučnike i novi radio u svog pola iz '93. Lijepo sam si žice za radio prilagodio ISO priključku, proveo sam novu instalaciju za stražnje zvučnike (fino ispod tapeta, sjedala, panela itd.) jer nije postojala, zamijenio prednju instalaciju za zvučnike i sve to tako fino i krasno pospajao.
E sad, imam jedan problem s radiom (kenwood kmm-120y). Naime dotični je bar 20 god. noviji od mog starog mono radija, pa zahtjeva ACC priključak. Ako ACC spojim s +12V i to dovedem radiju, radio radi uredno i sve tip top. Ali ako ACC ostavim na svom mjestu spojen s acc žicom koja vodi do ključa onda mi se radio ne želi upaliti.
Izgleda da je u bravi problem jer ACC žica stvarno i vodi do ACC mjesta u konektoru brave.
S obzirom da se meni ne mijenjaju sve brave i ključevi zbog radija postoji li nekakvo drugo uradi sam rješenje? Naravno isto tako nebi htio da mi radio pocucla sav akumulator ako acc spojim s +12V pa da prvo jutro nakon vikenda na posao idem taksijem