Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 07.10.2014., 17:31   #8096
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
HA! Nevjerovatno, uspio sam navući Demon Huntera - odnosno njegove sentryje da pucaju 5 puta u sekundi. To sam se spremao grindati, i bio sam spreman na duuuuuugo čekanje, ali, "smart" loot se ovaj put smilovao! Prvi dan kad sam to krenuo slagati, složilo se!!!! Vjerovatno je neki bug u opremi, ali, dobio sam danas Oculus ring sa "Attack speed increase 9%".
Taman gledam, treba mi još Bombardier sa 20% attack speed, jer su mi T&T na 44%, i dodam socket na prsten (iz prvog pokušaja). I poslije gledam nudi mi IAS 5-7%. Mislim se, bug je, ali pokušat ću. I opet - iz prvog (ukupno drugog) pokušaja mi ponudi IAS 7%. Prihvatim, i na kraju imam Oculus sa 16% IAS! Nisam ni znao da je to moguće.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/k.../hero/33701442

Ali, zasad ne vidim neku veliku razliku između 3,33 i 5 napada u sekundi. Vrijeme upokojenja Zoltuna Kullea je ostalo isto. On i Magda su mi inače test za uspješnost opreme.
Da li je iko drugi dobio ovakav prsten? Ako je, možete i vi složiti ovaj "superbrzi" build!

Edit: Definitivno brže pucanje sentryja pomaze. Brže čisti obične neprijatelje, a bosove istom brzinom koju sam imao i prije (nemam više Unity ili SoJ sa dodatnom DMG za elite). Brzina napada sentryja se povećala 50%, a DMG na elite je pao 20-30%. Kad sam sređivao Magdu, njeni pomoćnici su potamanjeni prije no što su uopće stigli napasti me...
I da, Oculusi su svi takvi. Imam jednog u stashu, on je sa "attack speed increased by 8%" i isto mi prilikom enchantanja nudi IAS 5-7%. Nije mi nikad palo na pamet koristiti ga dok nisam krenuo u maximalno povećavanje brzine sentryja.

Zadnje izmijenjeno od: Kratkius. 07.10.2014. u 18:41. Razlog: Dodatne informacije
Kratkius je offline   Reply With Quote