View Single Post
Staro 28.08.2005., 13:13   #168
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Citiraj:
Originally posted by Zond
Oh sto se*em, jagode berem

Nebum se mjesao u rijecki zapad ali kod nas te "seljacine" prevale vise kilometara i potrose vise kuna nego ti ljubitelji nogometa i kokicari i slicni koji vise koriste tribinu da bi pokazali svoje cipelice od 1000 kuna. Cast istinskim ljubiteljima. Usput te seljacine isprate pljeskom svaki posteni potez i svako zalaganje na terenu ne ostane ne nagradjeno. Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi koje boli briga za klub dobiju svoju porciju rijeci.

I da ja kao seljacina biram svaki put i glasno navijanje i bakljadu i sve to jer to je pravi nogometni stimung a ne ono sa utakmice protiv Brazila.

A bogme i ja jagode berem.

U KC je seljacinama fakat bilo dobro..

Ja sam isto za bakljadu nije bed,neka se dimi neka gori zapad,ali sve u nekim granicam.Neces ako je tip ispod tebe sa djetetom palit baklju i vrtiti ju i dijetetu spaliti glavu,iako je on da je pametan ne bi se gurao medu navijace,al dobro...Nije bas neki dekor kada ti raketa leti prema glavi.Pitao bi te sta bi rekao da je tebe pogodila.cuj ti/vi potrosite brdo para na putovanja a ti drugi na neke robice,svatko ima svoje.Ali ti koji pokazuju cipelice na zapadu dosli su na krivo mjesto,jer od toga tamo nece imati korisiti,mislim da nema takvih koji dodu pokazati robicu i noce cipele.Iako ima ima ih jako malo.Bolje im je da sece po Capitanu ili Buldogu ili kako se vec ta mjesta zovu u ZGu.Ja kada idem na tekmu bacim stare trapke i tene,a kada idem u grad obucem cipele,sve ovisi o mjestu.Cuj "Gracije, placipicke i drvene marije te ziherasi" kako bis ti rekao svatko bi to drukcije definirao.Tebi je drvena marija onaj koji ne pali baklju ili ne navija,dok je drugom to normalno,svatko ima svoje misljenje kao sto je receno.
Nadam se barem bodu,iako uvijek odigramo dobro u Varazdinu...
Pa sta je ffalilo tekmi sa Brazilom!!??