Sad vec sumnjam da si malo tezi troll. Odgovaras mi na ovo nakon 2 mjeseca nakon sta je sve rjeseno?!
Citiraj:
Autor Imagine
Nego več par puta sam ti napisao kako sam napravio sve što govoriš te si ti čak i kvotao
Tako da ti nisu trebale posebne sposobnosti več malo koncentracije ...no na drugu stranu oboje smo nadrobili poprilično toga i tko bi sve popamtio...
|
Ne nisi, ali mi se uopce ne da ponovo iscitavati sve ovo. Ako ti je bilo bitno mogo si odgovorit ranije ne nakon 2 mjeseca. Malo je ocito sta radis.
Citiraj:
"Krivicu" zamjeni s "zaslugama" i dobiješ praktički isti vrag što se mene tiče.
|
Ne uopce.
Citiraj:
Ne znam zašto mene držiš zaslužnim za ovo razduživanje cijele priče. To je zasluga cijelog sistema. Počevši od trgovine , servisa , udruge za savjetovanje potrošača te samog inspektorata. Moja bome nije!
Tako da svi apsurdi govore o kvaliteti sustava a ne meni.
|
Nije nista apsurd nego ne razumijes dovoljno sistem i postavljas se kao da je sudac neko sveopce bice koje odmah zna sve detalje slucaja i na osnovu toga moze donijet odluku. Da bi se osigurala nepristranost i ti i oni ste u istoj poziciji gdje morate to svoje dokazat. Tek nakon nekog vremena se moze razlucit tko mulja, tko ne.
Citiraj:
Zbog čega me točno preispituješ? daj mi objasni?
Zbog toga što sam rekao da ...
|
Trebao si ranije pitat, sad mi se ne da iscitavat ponovo. Isto i quote ispod totalno irelevantan quote pojma nemam sta si quoto.
Citiraj:
Cijelo vrijeme ti meni tupiš kako mi trebaju sudovi te tužbe kako bi dobio nekakvu zadovoljštinu za to što trgovina cijelo vrijeme radi pizdarije a gledajuči ovo što je kolega kopirao , meni se čini da tu DI ima dovoljne ovlasti da opizdi trgovinu po đepu što nije napravila ono što je trebala.
Ipak , trgovina je prošla lišo.
|
To ti neznas i spekuliras.
Citiraj:
I onda da čovjeku ne prekipi.
|
Sta da ti kazem, odi zivjet na pusti otok. Tako je kako je, ili se prilagodi da te ne dira ili kipi, ili nemaj doticaja s tako necim.
Citiraj:
Opet ti držiš mene kao glavnog zaslužnog što je cijeli slučaj ovoliko trajao.
|
Ovakvi glupi zakljucci me navode da trolas. Non stop iskazujes kao da te napadam a nisam. Ili ti nisu sve na mjestu, ili neznas citat, ili me trolas. Ne bi bio ni prvi ni zadnji. Opce ne vidim odakle ovakve zakljucke izvlacis osim da trolas da se ja objasnjavam nepotrebno.
Citiraj:
Obzirom koliko sam riječi potrošio zaista mi nije jasno zašto ali više nije ni važno. Želio sam nakuckati ovih par stvari da ti ne ostanem dužan odgovor.
|
Nakon 2 mjeseca. Jako relevantno.
Citiraj:
btw , da ne zaboravim...obavezno kupujte sve Linxa
|
Jedini odgovor koji je u biti nedostajao.