View Single Post
Staro 05.10.2014., 20:41   #1848
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
načekat ćeš se... obično ne ide to tako brzo, a protiv same multanove imaš isto proceduru za lagan odyeb.

ako ti dođe doma da ispuniš tko je upravljao vozilom u datom trenutku, napišeš da ne znaš tko je vozio tada jer tvoje vozilo koriste xyz sa xyz prebivalištem i xyz oib-om i onda ti dođe da ideš na sud jer nisi javio tko je vozio i onda sudu priložiš odreske od preporučenih pisama te kopije poslanih pisama pošto ti se ne sudi za brzinu nego za ne slanje podataka... a ti si poslao podatke... nekakve

i onda sud kaže da murija laže jer si ti poslao podatke

nego danas na slavonskoj ubirači novaca nekon nadvožnjaka prema city centru east (iz smjera centra)... kad sam se vraćao iz city centra nisam prestao blicat ekipi iz suportnog smjera bikoz neću prestat blicat dok ne stave te prokletinje na mjesta gdje svatko može izgubit glavu svako malo, a to su poznati punktovi stritrejsera, prolaznici kroz crveno u debelo naseljenim mjestimat etc.

neš ti mjerit brzinu kod lesnine di ima 30 traka i svi koji dolaze sa autoputa ne stignu još ni usporit sa autocesta brzina - e tu se mi brinemo o brzini i sigurnosti makar u krugu kilometra nema živog čovjeka normalnog tko će tamo eventualno pretrčat cestu.

ubit!
syss je offline   Reply With Quote