Citiraj:
Autor ivan77
Ljudi, jel ima netko savjet. Svi manje-više znamo trenutne end game bulidove i setove,
međutim, ono što mene zanima je, kako sa svježe postignutog levela 70. naći optimalni build za farmanje prema vrhu?
Takvih linkova nema ili ih bar ja nisam našao. Svog DH koji se šeće po T6 sam napravio beskrajnim metodama pokušaja,(hvala bladery na savjetima), farmanja po T1, a sad tražim buildove za brabariane, WD, monokove za T1-T2, kako bi farmao iteme za "end game"? Jel ima kakvih ideja.
|
Jel imaš klan? Ako je odgovor "DA" igraj s ljudima i skupljaj ostatke koji im ne trebaju, a ako nije probaj se prikrpiti public ekipi gdje je barem jedan igrač iste klase kao ti i žicaj ako pokazuje što mu pada.
Klanovci su mi dali dobar dio Maraudera (osim chesta), Bombardier Rucksack; nakon što mi je pao Marauder chest Magefist su u početku bile sa WD i enchantao DEX gore da imam barem nešto.
Igrao T3 / T4 dva tri dana, digao neke gemove, nešto boljih Marauder stvari mi je palo, ponešto sam užicao i ide
đubre sada na T6 bez beda.
A što se tiče itema tipa Tasker&Theo / Calamity / Kukri / Hexing Pants treba samo grindati i pasti će prije ili kasnije.