Citiraj:
Autor Prki
Citiraj:
Autor draksa
Ma kakva Honda
Kasne godinu dana za svima u razvoju motora ,a svi ocekuju od njih da naprave neko cudo od 1k ksa i potrosnjom na kapaljku
|
A ti vidim imaš kontakte sa direktorima Honde, kada znaš da su oni prošlih par godina sjedili i ništa ne radili pa sada kasne sa motorima godinu dana, pa će McLaren i ostatak ekipe koji potpisuje Hondu biti kanta za napucavanje Marushi i Catrehemu.To tako dobri , mali, glupavi Japanci inače rade , da bude zanimljivije ulaze u F1 sa zastarjelom tehnologijom.
Pa čestitam stručnjače sa provjerenim informacijama 
|
Citiraj:
Autor Rino
Ja osobno ne očekujem previše...možda i naprave fenomenalan motor (koji će onda prvo trebati istestirati da se uvjere u pouzdanost dok druge momčadi imaju na tisuće odvoženih kilometara), ali ima jedan drugi problem, a to je Mclaren.
Budući da već godinama ne uspijevaju naći dovoljan downforce na stražnjoj osovini (i ovaj bolid je takav) mislim da neće ići na evoluciju sadašnjeg bolida (jer je smeće) tako da bi mogli opet krenuti ispočetka sa razvojem jer nikako da naprave dobru platformu što opet može rezultirati velikim FAILOM (Mercedes npr. ima odličnu šasiju i provjeren paket koji će samo evoluirati).
Tko misli da serem bezveze neka samo pogleda gdje se sada nalazi Mclaren sa odličnim Mercedesovim motorom...
|
Evo da se opet quotam!
Prki nemoj se ljutit, ali mislim da nisi u pravu...sjećaš se kako su se 2013 za Mercedes pojavile glasine da je za oko 100KS jači od konkurencije...
engine has 100 horsepower more than the Renault or Ferrari
...što se donekle pokazalo točnim!
Sada se za Hondu priča nešto sasvim drugo...
Honda V6 heavy on fuel consumption and low on power
...a svi znamo da kada se o takvom nećemu počne pričati to obično bude i istina.
Najbolji primjer su Vettel-ov odlazak iz RedBulla i Alonsov u (90%) McLaren.