View Single Post
Staro 05.10.2014., 09:29   #1069
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Mene ovaj Chrome bas nesto posteno zayebava....

1. Brzina downloada nekih stvari ugrađenih u stranicu - ako npr otvorim stranicu koja ima 10-ak animiranih gifova, treba mu 3 gladne godine da se loada.

2. YouTube - buffering i trzanje za upucat se u koljeno, iako nis drugo trosi bandwidth sastrane

3. memory hog - iako imam 8gb memorije, cim otvorim preko nekoliko tabova, to se pocne vuc ko krepana macka. imam recimo 10 tabova, vratim se natrag na Gmail tab i bubnem F5, cekam po 30-ak sekundi da se stranica reloada. sto mi je apsurdno.

Nemam problema s bandwidthom, na T-comovih sam 4Mbit i kad got pokrenem uTorrent, uvijek dobivam maksimalne brzine. jedino gdje vidim pad brzine je Chrome.

Za primjer Mashable stranica... ili Kickstarter stranica... sa tim "Pinterest" nacinom rada. nakon sto odscrollam vise od 3-4 screena, loadanje novih "pinova" traje u PM, sve se trza, preskace mouse scrollove, svasta nesto...

Razmisljam o nekom light-weight browseru... bitno mi je da pamti credentialse za razne stranice, da se ne moram ulogiravat svaki dan u sve. i da radi kako treba, glatko i fino... nikakve widgete i gadjete i add-one ne koristim.
perich je offline   Reply With Quote